Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 20. 9. 2024.

Oliver Paunović napustio Milića sa još jednom odbornicom

Dragan Milić, Oliver Paunović Paunović izlazi iz Milićeve grupe građana; foto: Tamara Radovanović

Oliver Paunović i Milena Vakić napustili su Grupu građana "Dr Dragan Milić" u Skupštini Niša i formiraće posebnu odborničku grupu. Milić kaže da su ga obavestili uz poruku da imaju “drugačiju viziju”, ali bez obrazloženja kakvu. Vakićeva se ne oglašava, a Paunović kaže da ima drugačiji pogled na lokalnu politiku i da mu se ne dopada kako opozicija vodi Opštinu Medijana, ali tvrdi da će ostati opozicija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Iva

    14:54 // 20. 9. 2024.

    Ništa nelogično. To je bar ljudima koji prate politiku jasno kao dan. Pa da li bi dr Milić bio direktor Klinke za kardiohirurgiju da nije deo SNS-a. Da li je dr Milić bilo kada i bile gde kritikovao predsednika Vučića, pa naravno nije. Dr Milić je deo izbornog inženjeringa SNS-a i njegov zadatak je bio da uzme glasove opozicije a posle izbora da onemogući proteste zbog krađe

    • Drda

      15:19 // 20. 9. 2024.

      Tako je, služba bira doktore jer se tupa radna snaga i penzosi pale na njih.

  • MilosNis

    14:55 // 20. 9. 2024.

    To je to. Prodali su se. E moji Srbi... Sve smo mi ovo zasluzili!

  • Srbenda

    15:01 // 20. 9. 2024.

    Pa dobro, trebalo vam je mesec dana :D

  • "Mi smo ovdje samo zbog para, nista nas drugo ne zanima"...

    15:06 // 20. 9. 2024.

    Definicija ludila je kad vise puta ponavljas jednu istu stvar i svaki put se nadas drugacijem rezultatu. Vecina od ovih sto izadju na izbore su ucenjeni glasaci sns i oni mi se gade ali ih donekle razumem jer su glupi i lenji da sami zarade pare pa biraju laksi zivotni put na drzavne jasle. Ali ne razumem ove koji glasaju za reciklirane "opozicione" politicare. Za takve vazi moja uvodna recenica

  • Rajko

    15:14 // 20. 9. 2024.

    Nakaradni izborni sistem. Pobedi pokret dr Milić zbog dr Milića, a iz njega nastanu pokreti inženjer Lilić,producent Paunović, traktorista Gigić....

  • Mika

    15:17 // 20. 9. 2024.

    Gosopodin sa svojim praziluk-pedigreom i marljivo fabrikovanom biografijom od samog početka svog gladnog eksponiranja u javnosti odaje utisak tipičnog pritajenog SNS kvazi-intelektualca. Bilo je samo pitanje dana kada će “izaći iz ormana”.

  • Vlada

    15:19 // 20. 9. 2024.

    Ne razumem zasto se ovde proziva Milic. Pa nije on nikog napustio ili bilo sta promenio. Izgleda da je neko racunao da ce biti u vlasti pa sad kad nema nista od toga, da se razilazimo. Da ucarimo negde ako se moze. Mali ne Nis i znamo Olivera.

  • Alex

    15:22 // 20. 9. 2024.

    Koliko glasova je doneo taj Paunović? Možda 10 od familije i poznanika. Neka ga i treba možda tako da se pročiste redovi.

  • Petar SNS

    15:24 // 20. 9. 2024.

    Oliver . Uzdanica DEMOKRATSKE STRANKE ! Naravno da je svestan da nema rezultata sa grupama gradjana i da će rezultat izostati . Uvek se i ide sa najačima to je SNS najača stranka od uvodjenja višestrančija . Oliveru i svim dobronamernim ljudima vrata stranke su otvorena . Hajde da svi zajedno radimo na dobrobit gradjana vidimo već sada da od ove priče nema ništa GG doktor i ostali .

  • DedaR

    15:28 // 20. 9. 2024.

    Još jedan primer zašto treba ukinuti gradske opštine, svi hoće u njima da se uhlebe, državne jasle, ničemu ne služe, a prostorije pretvoriti u vrtiće!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

J. B. Tito :"Priznajem samo sud svoje partije"

Dragan Čitalac

Tekst: Cvetanović ponudio ostavku na mesto gradonačelnika Leskovca, ali SNS-u

Pronađite nas na: