Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:50, 8. 6. 2024.

Ponavljaju se izbori na Medijani na dva biračka mesta sledeće nedelje

izbori 244 Nedelja, 16. jun; foto: Aleksandar Kostić

Odlukom Izborne komisije ponoviće se glasanja na biračkim mestima u Opštini Medijana 14 u Osnovnoj školi “Ćele Kula” i 16 u Vatrogasnom domu. Ponovno glasanje održaće se u nedelju, 16. juna od 7 do 20 sati, a glasaće se za odbornike opštinske Skupštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Beogradmalac

    20:03 // 8. 6. 2024.

    Mulja, mulja pa izmulja. Lija lija pa dolija. Molim sve moje drage i poštene Nislije da izađu kako znaju i umeju i utiču na poznanike da LAŽOVU dokažemo da mora sa primitivcima i lopovima da trajno ode iz Niša. Živela Medijana, živeo Niš

  • Tasko

    20:10 // 8. 6. 2024.

    Znaci li to da SNS moze i Medijanu da zadrzi?

    • Ja sam Nišlija, bolan...

      10:16 // 9. 6. 2024.

      Ko zna: ako se za 3 dana u Medijanu doseli jedno 10.000 "NovoNišlija" iz Bijeljine i Laktaša i sve glasaju za rusku stranku bez Rusa - ne se znaje!

  • Vera Trickovic Belka

    20:57 // 8. 6. 2024.

    Steta

  • Saša

    22:34 // 8. 6. 2024.

    Naravno ako vara SNS, igra se sa voljom naroda dok se Sns-u ne obije u lice. Ima celu mašineriju prevare i štampanih lažnih listića ovaj SNS. Molim nadležne da snimaju svaki korak sns delegata i da obrate pažnju na lažne sns džakove sa glasovima.

  • Dragan

    06:46 // 9. 6. 2024.

    Ustaljena praksa ponavljanjem,to im je razumljivo da nasteluju rezultate,ipak ruska stranka nije tako stabilna,Nislije,pa necemo valjda cutati i dalje??Gde su ti pravnici,a i ulica...dosta je bilo 12 godina lopovluk...

  • Zvoncica

    08:42 // 9. 6. 2024.

    I sad svi glasaju za ruski stranku i cao djaci. Ko sta? Nikom nista. SNS FOREVER. Aj u zdravlje.

  • Nišlija

    09:58 // 9. 6. 2024.

    Shvatite ovo najozbiljnije moguće. Mnooogo je bitno da izađe što više ljudi i glasa pametno. SNS razrađuje plan kako da pobede i neće da se opuste. Motivišite sve koje poznajete da izađu, da se ne opuštaju. Glasači opozicije se po pravilu opuste i ne idu na ponovljena glasanja. Pobeda još nije konačna, ima još nekoliko koraka do slobode. Ako sad popustimo i ne zaslužujemo da budemo slobodni.

  • Milos

    11:43 // 9. 6. 2024.

    Ajde Bulevarci, izadjite ama bas svi na glasanje i glasajte za bilo koju opoziciju koja je vec presla cenzus! Videli smo da SNS moze da izgubi izbore u Nisu, videli smo da su ih izgubili i da sada pokusavaju da nas pokradu. Glasajte svi za opoziciju! Naterajte sve drugare, rodjake, komsije da izadju i glasaju protiv SNS!

  • Nish Lija

    12:53 // 9. 6. 2024.

    Ako opozicija izlazi na izbore u Nisu, koja je poenta bojkota? Sada je borba na izbornim mestima, zato SVI NA GLASANJE! Vlasti vise odgovara da neko bojkotuje izbore nego da izadje i da glasa protiv njih... Koliko god oni izbore krali, sve Nislije su videle te izborne noci sta brojevi govore!

  • Miroslav Stanković

    12:58 // 9. 6. 2024.

    SVI NA IZBORE NA MEDIJANI
    Dame i Gospodo, Drugrice i Drugovi, ili jednostavno LJudi. Pravda ne pada sa Neba. Ako ne izađete na ponovljene izbore, znaći da se slažete i sa krađom na proteklom glasanju. Onda, kada sve ovo prođe i AV vam svakodnevni i dalje komanduje kako ćete disati, sami ćete biti krivi. I nemojte kukati.

  • Aleksandra

    16:20 // 9. 6. 2024.

    Milim sve birače sa BM 14 i 16, a protivnicu su SNS, čak i ako su bojkotovali izbore, da sada izađu na ponovljene izbore i da onemoguće SNS i Ruskoj stranci da imaju većinu! Niš je slobodan i to treba da potvrdi! Izađite na izbore i birajte opozicione liste koje su prešle cenzus, NE SNS I RUSKOJ STRANCI!

    • veteran

      20:14 // 9. 6. 2024.

      oni koji bojkotuju nisu protivnici samo SNS a već i vas..đaba ti poziv

  • Grunf

    19:44 // 9. 6. 2024.

    Taman se Djordje ponadao bice preCednik opštine kad ono ponovo izbori i normalno bice luzer !

  • Nišlija iz Čalija

    00:52 // 10. 6. 2024.

    Glasajte za Nadu jer im fali 200 glasova da pređu cenzus. Ako i oni pređu cenzus, odnos u Medijani će biti 16:11 u korist opozicije, a ne 15:12.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: