Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 27. 9. 2024.

Sednica Skupštine Prokuplja u utorak, naprednjaci menjaju neaktivne odbornike

Zgrada Prokuplja Sednica Skupštine Prokuplja u utorak od 10 sati; Foto: Lj. M.

Na sednici Skupštine Grada Prokuplja, zakazanoj za utorak, 1. oktobra, u 10 sati, biće zamenjena čak četiri odbornika iz redova Srpske napredne stranke, a njihova mesta zauzeće sledeći kandidati sa liste te stranke. Navodno su to odbornici koji zbog posla i zauzetosti nisu aktivni i ne dolaze na skupštinska zasedanja, pa je vladajuća stranka odlučila da ih zameni novima koji će ako ništa drugo bar praviti kvorum i biti glasačka mašina koja podiže ruku po direktivi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • neaktivna odbornica

    11:25 // 28. 9. 2024.

    Iskreno,najneaktivniji odbornik je upravo predsednik skupstine,u ova tri mandata u kojima vlada skupstinom Prokuplja niko i ne zna da li je ikada izasao za govornicu i branio bilo koga,a sad kad je opozicija krenula da napada vlast,onda treba svi samo njega da brane ili ce svih 55 da proglase neaktivnim.Pored toga je i najnepismeniji po skolskoj spremi od svih odbornika.Pozdrav za juzne vesti.

    • Ivan

      14:30 // 28. 9. 2024.

      Sve je tako...ali ima badju...

  • veber

    15:22 // 29. 9. 2024.

    medju odbornicima nema ni jednog koji intelektualno i moralno ima prava da kaze da je predstavnik gradjana. prethodni saziv je bio sacinjen od homogene grupe lopova a sadasnji saziv pored njih ima i one lopove do 2012. tragicno je da na sceni postoje dve grupe lopova za koje mislimo da se bore za nase interese. oni se stvarno ne vole ali ne treba pasti u zabludu da se bore zbog nas nego zbog njih.

    • revizor

      19:18 // 29. 9. 2024.

      Porasli apetiti, a kolač manji.Pa nema za sve da budu zadovoljni.Tek sledi predstava, kad počnu da isplivavaju nestašluci pojedinaca sa obe strane.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dobro im ide, samo da ne zabrljaju do kraja prvenstva.

Alex Čitalac

Tekst: Niški Radnički vodio, odbranio penal, pa remizirao sa Vojvodinom u Novom Sadu

Pronađite nas na: