Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 12. 8. 2024.

Sednica niške Skupštine traje više od 4 sata, a još nije počela

Skupstina Grada Nisa, konstitutivna sednica, foto Jelena Misic 1 Konstitutivna sednica Skupštine Niša; foto: Jelena Mišić

Konstituiše se niški parlament, sednica je počela u 10 sati, ali još nije utvrđeno ni ko su odbornici. Verifikaciona komisija osporila mandat Ruske stranke, SNS traži da se izglasa izveštaj Gradske izborne komisije, a opozicija ukazuje da je glasanje nelegitimno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Vojkan

    17:52 // 12. 8. 2024.

    Ne znam šta naprednjacima nije jasno? Još polovinom juna smo mi iz opozicije znali da oni ni uz pomoć magije neće imati većinu na konstituisanju Skupštine Niša jer je Slavica Aleksić (izglasana na listi naprednjaka) na podužem lečenju i van Srbije... A što su onda nju stavljali? Pa verovali su da će imati komotnu većinu, a ono "cvetka" imaju.

  • Boban60

    19:38 // 12. 8. 2024.

    Šta se radi da SNS zadrži vlast, i ako se zna da je izgubila izbora. Budite jednom fee pa priznajte poraz. Ili nek se narod digne da prestame represija vlasti.

  • Ka dnu

    19:50 // 12. 8. 2024.

    Pokusaji propalog sns sa sps u agoniji da urade nemoguce..malo teze ide ovde ima i skolovanih ljudi koji ne kupise diplome...da li ce Oskar morati da dodje da nesto otvori ponovo i presece gordijev cvor videcemo...ovo sto videsmo lici na brod ludaka na uzburkanom moru...

  • Goga

    18:32 // 12. 8. 2024.

    Treba raspusti skupštinu i staviti pod prinudnu upravu...

  • Pepe le tvor Niš

    17:44 // 12. 8. 2024.

    Verifikaciona komisija postala je politička organizacija. Njen mandat je samo da potvrdi mandate koje je potvrdila GIK i ništa više.

  • ruski rulet

    08:11 // 13. 8. 2024.

    Ovo nije sednica,nego pantelejski vasar,a oni ce morati da proguraju gradonacelnika ...ne smeju da izgube vlast,kradj im je u krvi,i daju poruku da se vlast ne manja na izborima,vec na ulici...zbogom srbijo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li mu je oduzeta bicikla!?

Duda Čitalac

Tekst: Pijan vozio bicikl kod Aleksinca, pa dobio prekršajnu prijavu

Pronađite nas na: