Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:45, 20. 6. 2024.

| Politika

Stanković: Niški GIK opet odbio sve prigovore opozicije

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
opozicija 31
Poručuje da će protiv svih koji učestvuju u ovim odluka podneti krivične prijave i da borba nije završena; foto: JV / Tamara Radovanović

Gradska izborna komisija u Nišu, nakon što im je Viši sud vratio na ponovno odlučivanje, opet je odbila sve prigovore opozicije, saopštio je lider koalicije "Biramo Niš" Đorđe Stanković. Zvaničnih informacija iz GIK-a još nema.

Stanković je na društvenoj mreži X najpre napisao u statusu da je GIK izabrao "jako interesantan momenat sa odlučuje o svim primedbama", što se podudaralo sa vremenom igranja srpske fudbalske reprezenatacije.

Zatim je posle nekoliko sati napisao da je GIK odbio sve prigovore.

Pre svega su odbili BM 18 na kome je bilo više listića, tako što su sad utvrdili da viška listića nema!? Dakle neko je otvarao ponovo džakove i naštelovao kako im odgovara (izbacio višak). Što se tiče BM 10 i čuvenog falsifikata za Rusku stranku, sad je utvrđeno da ipak ima 5 glasa za Ruse (a ne 6) i da je objava GIK-a na sajtu - falsifikat, i da sada nema razloga da se ponavlja ovo biračko mesto - napisao je Stanković u svom statusu.

Poručio je da će protiv svih koji su u ovome učestvovali biti pokrenute krivične prijave, "a naročito protiv Danijele Milićević, predsednice komisije.

Mi ćemo našu borbu nastaviti i dobiti, ovo nije kraj, sudbinu ovog procesa će morati da odredi Viši sud - rekao je Stanković.

Podsetimo, iz opozicije su ranije rekli da ukoliko GIK ponovo odbije ili odbaci sve njihove prigovore kao prvog puta, ponovo će uložiti žalbu Višem sudu u Nišu, a potom i zatražiti meritorno rešenje, odnosno da zvaničnu odluku donese Sud.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    18:15 // 21. 6. 2024.

    Ko postade bot ovih dana? Nisu to vise obicni sendvicari, paketasi,clanovi na odredjeno, mitingasi i sakupljaci kapilarnih glasova, sad imamo one, sto dobise socijalne stanove, oni sto godinama primaju zaradu, a na poslu ih nema, oni sto krkaju o trosku naroda u kafanama, bahatlije...
    Interesantno, svi zive ili rade, na teritoriji G. O. MEDIJANA. Sta je funkcioneri i direktori, besane noci?

  • Aleksandra

    15:34 // 21. 6. 2024.

    @Darko
    Da ste zaista za promene, pratili biste predizbornu kampanju opozicije i bili biste informisani o programima opozicionih stranaka i njihovim konstruktivnim rešenjima. Dakle, nije Vas interesovalo.

  • Darko

    14:20 // 21. 6. 2024.

    Uz sve sto radite sada bi vam mnogo bolje bilo da sa ovim prigovorima ne gubite vreme vec da priznate poraz i da na iducim izborima predstaviti svoj program i za sta ste vi, a ne samo ono za sta ste protiv. Mene lično to protiv ne interesuje, mene interesuje sta cete da radite kad dodjete na vlast i koje cete projekte da realizujete za Nis a ne ono protiv cega ste. Zato Stankoviću pamet u glavu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: