Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 26. 9. 2024.

| Politika

Sukob odbornika u skupštinskoj sali Crvenog Krsta, obavešteno i niško Tužilaštvo

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
ck 2
Odbornik opozicije tvrdi da ga je odbornica SNS vređala, vukla i psovala; foto: Tamara Radovanović

Zbog sukoba između odbornice SNS Snežane Mirković i odbornika grupe “A b'e Niš bre” Milana Stojanovića u skupštinskoj sali Opštine Crveni Krst, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, kažu iz policije. Dok Mirkovićeva ne želi da komentariše događaj, Stojanović tvrdi da ga je ona vukla za ruku, vređala i psovala.

Oko tri sata je trajala sednica niške Opštine Crveni Krst, na kojoj se ponovo raspravljalo o problemu neprijatnog mirisa duž korita Nišave u selima Popovac, Medoševac i Trupale. Ni ovog puta nije nađeno konkretno rešenje.

Problem smrada je, međutim, ostao u senci sukoba koji se desio u skupštinskoj sali odmah po završetku sednice.

ck 3 Milan Stojanović; foto: Tamara Radovanović Šef opozicione odborničke grupe koju čine “A b'e Niš bre” i “Biramo Niš” Milan Stojanović kaže da je povod za sukob bilo njegovo izlaganje o predsedniku Opštine.

Povredilo je nju verovatno to što sam rekao, u vezi sa nadimkom našeg predsednika Opštine, da sam obećao glasačima da ću da 'rasitnim iljadarku'. Gospođa Mirković mi je nakon sednice arogantno, pretećim tonom i u nekom ratobornom stilu, verovatno s namerom da uđemo u konflikt, prišla i rekla da nije lepo da vređam. Rekao sam da iznosim argumente. Krenula je još uvredljivije i počela da viče. Rekao sam da tako sa mnom ne može da razgovara, a ona je nastavila i počela da vređa. Bio sam izrevoltiran i rekao joj da može da razgovara tako sa govedima na livadi. Tada sam je uvredio, to nije bilo u redu, ali sam bio izrevoltiran - navodi on.

Njihovom sukobu su prethodile i ranije nesuglasice, tvrdi Stojanović i dodaje da je došlo i do fizičkog kontakta.

Izvadila je neki sitan novac, koji je očigledno spremila unapred. U tom komešanju i guranju, uštipala me je za ruku i počela da me vuče. Ona je prilazila meni, a ja sam se udaljavao. Uporno me je vukla, psovala me i vređala - kaže odbornik Stojanović.

Nakon što su prišli drugi odbornici da ih razdvoje, kako ističe, otišao je u policiju da prijavi Mirkovićevu.

Na kraju je počela da mi gura novac u unutrašnje džepove sakoa i govorila: 'Ti ćeš ovakvog čoveka da vređaš', aludirajući na predsednika Opštine - navodi Stojanović.

ck 1 Snežana Mirković; foto: Tamara Radovanović Mirkovićeva za Južne vesti nije želela da komentariše događaj. Iz Policijske uprave u Nišu potvrđuju da su dobili prijavu i kažu da su obavestili Osnovno javno tužilaštvo.

Dobili smo prijavu da je došlo do sukoba između dve osobe u Gradskoj opštini. Policijski službenici su postupali po prijavi i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, koje je naložilo da se dostavi izveštaj, što će biti učinjeno - navode iz policije.

I iz Tužilaštva su novinarima Južnih vesti potvrdili da im je prijavljen incident.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • DedaR

    20:38 // 26. 9. 2024.

    Opet primer da gradske opštine su nepotrebne, da služe ovakvim licima da parazitiraju od izbora do izbora, iste ukinuti,a novac usmeriti na DECU, BRE!

  • MilosNis

    19:27 // 26. 9. 2024.

    Od radikala sa C.Krsta me nista ne iznenadjuje!

  • 2x500=iljadarka

    19:21 // 26. 9. 2024.

    Uvazeni odbornice, postoje dve opcije epiloga, ovog prostackog napada na Vas-Ili ce se zataskati, ili ce te Vi biti krivi, za sve sto je ova "gospodja" uradila!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: