Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:35, 24. 6. 2024.

| Politika

Ubedljiva pobeda naprednjaka na ponovljenim izborima u Miljkovcu

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
izbori glasanje foto aleksandar kostic juzne vesti
Na ponovljenim izborima na biračkom mestu 24, naprednjaci ubedljivo pobedili; Ilustracija; foto: A.K.

Sa 73 osvojena glasa od 121 upisanog birača na biračkom mestu 24 u Miljkovcu, lista "Aleksandar Vučić-Crveni Krst sutra", ostvarila je ubedljivu pobedu osvojivši skoro 84% glasova od broja izašlih birača. Na ponovljenim izborima za odbornike u Skupštini Gradske opštine Crveni Krst, pravo glasa iskoristilo je 88 birača, od kojih je jedan bio nevažeći listić.

Od broja izašlih birača koalicija oko Aleksandra Vučića dobila je 73 glasa, za Grupa građana "dr Dragan Milić" glasalo je 5 birača, lista "Biramo Niš" osvojila je 4 glasa, lista "Niš, naš grad - Branislav Jovanović" 3 glasa, koalicija "Ujedinjeni-nada za Niš" i "Glas naroda je snaga naroda - dr Miloš Stojanović" po jedan glas.

Nakon jučerašnjih ponovljenih izbora ništa se značajnije neće promeniti što se tiče broja odbornika za Skupštinu Opštine Crveni Krst, gde će naprednjaci imati apsolutnu većinu i sa 54,64% glasova osvojili su 12 mandata.

Druga po broju osvojenih mandata biće Grupa građana "dr Dragan Milić" sa 14,58% odnosno 3 mandata, treća je lista "Biramo Niš" sa 9, 89% i 2 mandata, dok će po jedan mandat imati koalicija "Ujedninjeni-nada za Niš" sa 5,23%, lista "A be Niš bre! -Milan Stojanović" sa 4,81% glasova, lista "Niš, naš grad - Branislav Jovanović" 3,79% i lista "Glas naroda je snaga naroda - dr Miloš Stojanović".

Prema podacima OIK, tokom jučerašnjeg ponovljenog glasanja nije bilo incidenata niti značajnijih primedbi na izborni proces.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • @Nele

    20:45 // 24. 6. 2024.

    U marketima je paradajz mogao da se nađe još u februaru. Jel vam je tad rodio? Svi jednaki, liče jedan na drugog. Samo još da progovore

  • Seosko domaćinstvo

    20:35 // 24. 6. 2024.

    Samo je Hitler promovisao višu rasu,pitam se da li i vi koji živite u centru promovišete tu vašu superiornost i uzvišenost u odnosu na narod koji ne živi u centru. To što vi pišete je čist fašizam,sram vas bre bilo.

    • rene

      09:00 // 26. 6. 2024.

      bravo...ovi što žive u centru su neki Arijevci..nad rasa..ja bih rekao Niški krug dvojke...tj Drugosrbijanci

  • Robin Hud

    13:23 // 24. 6. 2024.

    Verujem da su i tamo pokrali jer jedino tako pobedjuju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: