Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:04, 9. 9. 2024.

Viši sud u Nišu odbacio žalbu opozicije na sporni mandat SNS odbornika

Skupština Niš Sud opet odbacio žalbu opozicije; ilustracija; foto: Tamara Radovanović

Rešenjem niškog Višeg suda, odbačena je žalba koalicije “Biramo Niš” na to što su na konstitutivnoj sednici gradske Skupštine odbornici potvrdili mandat Bratislavu Ćirkoviću (SNS) dok je svih 30 odbornika opozicije bilo van sale.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miroslav

    21:14 // 9. 9. 2024.

    Sta cemo sad?proslo je vreme mnogo a od pravne borbe nista

    • Laki

      07:09 // 10. 9. 2024.

      Kako stace sad ništa, Milić i kompanija se uhlebili na državne jasle i sad će piskati predstavke i žalbe i sve tako do novih izbora za 4 godine.

  • Gigi

    21:18 // 9. 9. 2024.

    Đorđe Stanković i Dragan Milić su obećali da će da brane našu izbornu volju. Ja sam na opštinskim glasao Stankovića, na gradskim Milića. Moju izbornu volju nisu odbranili. Da li će da se makar malo postide i daju bilo kakvo objašnjenje i izvinjenje nama koji smo im verovali?

    • Dara

      22:18 // 9. 9. 2024.

      Pa prijatelju po tvome bi trebslo pidtolje dy povadimo i da zaratimo.Drugo dugo godinu nista nije radjeno u opoziciji.Boljeg od dr Milica nema.

    • Havijer

      12:26 // 10. 9. 2024.

      To sto ste im verovali vise govori o Vama nego o njima .

  • Dragan

    21:34 // 9. 9. 2024.

    Evo vec razocaranih...u ovom korumpiranom sistemu jedan covek sa 24 sec pojvljivanja na tv uzdrmao je mocnu sns masineriju koja melje i satanizuje svako drugacije misljenje i neistomisljenike naziva teroristima.Samo pravnim putem,mirno,doci ce i njima kraj i korupciji i propalim i zarobljenim institucijama.Jedan covek kad posrne,ode im cela stranka nizbrdo.trpeli ste 12 god.i niste bili na ulici

  • Nikola

    21:41 // 9. 9. 2024.

    meni ovo očekivano, kakve pravne fraze itd. šta se čeka kako kaže amer iz BG.

  • Marko

    22:16 // 9. 9. 2024.

    Milic odradio svoj deo posla, utisao i gradjane i opoziciju i obezbedio vlast SNS-u... Da smo 3. juna izasli na ulice, sve bi bilo drugacije!

    • ulicar

      07:19 // 10. 9. 2024.

      Jeste, do sada nismo isli na ulice. I? Jel se promenilo nesto? Svaki put ulica i ništa...

    • More Marko ne ori drumove

      07:33 // 10. 9. 2024.

      Marko, izadji druze sta cekas? Sakupi drustvo i preduzmi nesto? Da ste izasli ma ulice prosli bi kao tzv opozicija u bgd… rasturila bi vas sns sekta bezao bi preko plotova… sta bi sa demostracija opizicije u bgd u proslog decembra? Sta bi sa ekoloskim demonstracijama? Sto nisi bio Marko u Prokopu sa njima da srusis ovu vlast? Ajd napred u juris. Ne znam sta vise cekate?

  • Prof Jovan

    22:17 // 9. 9. 2024.

    Ne mogu da verujem, da je jedna zena zaustavila razvoj grada Nisa, napunila svoje dzepove a i dalje se seta po Soko Banji.

  • Petar SNS

    22:30 // 9. 9. 2024.

    Najdvoličnije stvorenje je IGOR NOVAKOVIĆ od skora biciklista , pa što bi rekle Nišlije SINE RANIJE SI TREBAO DA BICIKLIRAŠ a ne da Džip Audi Q5 parkiraš po trotoarima . Elem ekipa koja nas vodi u ponor . Stojimo lošije nego pre junskih izbora . Moramo napraviti veliki otklon prema starim kadrovima prema istrošenim ljudima prema bivšim dugogodišnjim političarima Niš je mali grad u njemu sve se zna

    • Slobodan antisektas

      07:36 // 10. 9. 2024.

      Tacno je da stojite mnogo gore nego pred junske izbore. Odrace vas niska opozicija i Dr Milic da ni 20 000 pokradenih glasova ne mogu da pomognu… ne moze narod ocima da vas gleda niti da vas slusa..

  • Bora

    22:31 // 9. 9. 2024.

    Ovo se ne brani..pred koliko hiljade tv gledalaca je učinjena najveća kradja u brojanju glasova odbornika.Pa ovo ako se ne poništi ovo je kraj svih zakona..videćete vrh SNS nece to dozvoliti..ovo je samo predah.Sve odluke biće poništene!!

  • Miki

    22:37 // 9. 9. 2024.

    I šta sad?

    • Laki

      07:15 // 10. 9. 2024.

      Ništa sace Milić ili Stanković izaci pred kamere i izjaviti pišemo žalbu i tako još 4 godine. Ha, ha a poslanicke dnevnice samo kapkaju. Samo veselo.

  • Pravda

    23:02 // 9. 9. 2024.

    Jedino opravdanje za opoziciju je da vrate bukvalno svi mandati a ako to ne urade onda saradjuju sa sns.Sram vas bilo

    • Laki

      07:12 // 10. 9. 2024.

      Zašto da ih bude sram oni su isti jedni i drugi bez srama zajedno su na našoj grbači sace se oni malo roskati ko rogovi u džaku i tako do novih izbora

    • Ranca

      11:56 // 10. 9. 2024.

      A to bi vama odgivaralo da napusti opozicija pa da vrsljate kao kad su se bojkotovali izbori.Nece moci, narod je glasao,nasi su trebali da budu vise..

  • Nepravda

    07:28 // 10. 9. 2024.

    Treba da vrate mandata iz niske opozicije odmah kada vrati reublicke mandate i gospodin Djilas “bojkotas” koji je glavni razlog zasto opozicija nije osvojila vlast u Nisu. Glavni saradnik i podrzavalac av je Djilas koji sve vreme zaludjuje narod predstavljajuci se kao opozicija. On je vucicev trojanac. A opozicija u Nisu radi odlicno. Ostanite na okupu i udrite iz svih oruzja.

    • Robin Hud

      11:48 // 10. 9. 2024.

      Naravno, Djilas je uvek kriv i kada ucestvuje na glasanju jer zbog njega se gube glasovi i kada ne ucestvuje, ali sekta nikada ne krade glasove

  • Ivana

    09:06 // 10. 9. 2024.

    Da se dovežem na komentar čuvenog Petra SNS. Naravno da ste u Nišu (SNS) na istorijskom minimumu i tek ćete biti, priča je potpuno ista nema razlike.

  • AntiPA

    09:10 // 10. 9. 2024.

    Da li jos ne kapirate koju igru igra Milic?

    • Ne kapiram

      10:33 // 10. 9. 2024.

      koju igru igras ti.. Mnogo si pametan, nema sta. Milic namestio izbore da SNS pobedi za dlaku, Milic nagovorio Djilasa da se bojkotuju izbori.. Milica optuzili da cim prodju izbori spaja se sa SNS da imaju vecinu.. Milica optuzili sto nije izasao na ulice kao Djilas u Beogradu milion puta gde nista nije uradio. Evo ja sam prvi koji nece na ulice da ide 100 puta svake nedelje. Koju igru ja igram?

  • rusenje Ustavnog poretka Srbije

    09:20 // 10. 9. 2024.

    na svim nivoima vlasti i institucija, a deo naroda anesteziran daje im podrsku dok smanjuji Srbiju za 15% - zivimovu sramnom vremenu istorije

  • gaga

    09:33 // 10. 9. 2024.

    Nista cudno,sud je pod kontrolom despota i stranke.Nema pravde za obicnog coveka i pravdu.

  • dr Jakov Zlatar

    10:25 // 10. 9. 2024.

    Verifikovanjem mandata, opoziciji, priznalis te da nije bilo krađe na izborima i da su bili regularni.
    Glasanjem"uzdržano" pri izboru rukovodilaca Grada, stvili ste do znanja da niste protiv, već da ste nezainteresovani.
    "Pravnu bitku" ste počeli bez ozbilje podrške građana u vidu protesta.
    Sami ste krivi.Slušajte Milića i dalje i postaćete časni i pošteni naprednjaci.

  • Auttrikter

    19:46 // 10. 9. 2024.

    Cinjenica da, izuzev tuzbi,opozicija ne preduzima nista a ima samo jednog manje u Skupstini! Glasaci Miliceve opcije se smatraju izneverenim i traze akciju, zajedno sa bojkot pozicijom. Koliko puta, oktroisani sud treba nesto da odbije a reakcije nema?
    Ovde, to koriste, u komentari ma, dojucerasnjim sluge Sotirovske, sada sluge Daleta, da se nasladjuju i zamajavaju. Ima budala, koje se primaju!

  • Contra

    20:44 // 11. 9. 2024.

    Ko ste vi “Kreni -promeni”?
    Da li je moguce da ste stali u odbranu ovakvog cina?Kako vam sad verovati?!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Baš dobra lokacija da se naprave 3-4 zgrade sa lokalima

Hepek Čitalac

Tekst: Pre 80 godina zvanično prestao da funkcioniše Logor "Crveni krst" u Nišu

Pronađite nas na: