Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Politika

Đorđe Stanković: 13 novih parkova na 10 minuta od svake tačke u gradu

Da bi Niš bio porodičan grad, mora imati sve sadržaje neophodne i dostupne svakoj porodici, smatra kandidat za gradonačelnika Đorđe Stanković i zato je, kako navodi, plan koalicije “Biramo Niš” izgradnja novih parkova, igrališta, unapređenje obrazovanja i bolji uslovi u porodilištu.

(27) detaljnije
Novi DSS i "Niš, moj grad"

Koalicija "Ujedinjeni – Nada za Niš": Provera imovinskih karata bivših i sadašnjih funkcionera prioritet

Borba protiv korupcije i kriminala biće jedno od najvažnijih pitanja kojim će se koalicija “Ujedinjeni - Nada za Niš” okupljena oko Novog DSS-a baviti već od 3. juna ukoliko osvoje izbore u Nišu. Najavljuju i da će pregledati imovinske karte bivših i sadašnjih funkcionera, ali i da se o prioritetima Niša neće odlučivati u Beogradu. Takođe, planiraju i aplikaciju za mobilne telefone preko kojih će Nišlije pratiti tok gradskog novca.

(12) detaljnije
sns niš

Kampanja "od vrata do vrata" dozvoljena, ali samo ako građani pristanu na razgovor

Predizborna kampanja u Nišu se polako zahuktava, pa nije retkost da građanima neko pokuca na vrata stana i kuće i pita za koga će glasati i ponudi i neke poklone. Iz "Crte" objašnjavaju da je ova aktivnost u kampanji dozvoljena, ali samo ako građanin pristanu na razgovor. Ističu da je pritisak na birače krivično delo.

(9) detaljnije
Branislav Jovanović

Ko je na listi Baneta Jovanovića - najviše penzionera i preduzetnika

Listu pod brojem 11 predvodi Branislav Jovanović čije ime stoji u nazivu liste, a odmah iza njega je Emilija Marjanović, na listi od 59 kandidata ima pravnika, ekonomista, preduzetnika, programera, književnika, ali najviše penzionera. Lista je imala 61 kandidata, ali dvoje nisu ispunjavali uslove i Republička izborna komisija ih je izbacila.

(10) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: