Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:07, 12. 6. 2024.

| Servisne informacije

Pljuskovi, olujni vetar i grad očekuju južnjake ove nedelje

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
munja
Pljusak, grad i olujni vetar; foto: JV/Ljubica Jocić

Promenljivo oblačno i nestabilno vreme, praćeno pljuskovima i grmljavinom očekuje građene južne Srbije ove nedelje. Iz Republičkog hidrometeorloškog zavoda napominju da je moguća pojava grada i olujnog vretra.

Iako RHMZ najavljuje temperaturu u Nišu do 29 stepeni, napominju da se u Nišu i na jugu Srbije mogu očekivati pljuskovi sa grmljavinom, koji će prouzrokovati pojavu grada i jak olujni vetar.

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno, kasno posle podne, uveče i noću sa pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar u zoni najintenzivnijih pljuskova - kažu iz RHMZ-a.

Od subote najavljuju da će vreme biti sunčanije i toplije, ali u ponedeljak na jugu Srbije mogu se očekivati novi pljuskovi, praćeni grmljavinom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Osnivac ekoloskog pokreta

    23:15 // 12. 6. 2024.

    Prosecan Srbin se odlicno razume u globalno zagrevanje, Svetsku politiku, ekspert je za fudbal, razume se u vakcine, HARP ima u malom prstu. Evropljane i Amerikance smatra nizom rasom, leci se iskljucivo prirodnim lekovima na bazi rakija i belog luka. Pravi piknik na groblju i divi se Putinu.

    „Niko nikada nije pokazao da ljudske emisije ugljen-dioksida izazivaju globalno zagrevanje".

  • Zelenih partija

    18:33 // 12. 6. 2024.

    Uništena je klima globalno,da li ste primetili kada padne kiša da se voda po ulicama peni.Nepamtim naglo pogoršanje klime od kad znam za sebe.1.Aviosaobraćaj,2.lndustrija,3,Poljoprivreda,4.Drumski saobraćaj sve to globalno je dovelo do uništavanja životne sredine.Ne treba se čuditi za poplave,uragane,cunamije,požare,zemljotrese.To je sve čovekovih ruku delo a ne prirodne pojave jer narode lažu.!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Uzeće mu prednji točkić?

Vladica Petrović čitalac

Tekst: Prijava protiv Nišlije - vozio električni trotinet sa preko 2 promila alkohola

Pronađite nas na: