Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:03, 21. 6. 2024.

Prskanje protiv komaraca u Nišu od subote do ponedeljka

komarac Prvo prskanje ove godine protiv odraslih formi komaraca; foto: Flickr/jeffrey.kohn

Od subote, 22. juna, do ponedeljka, 24. juna, u jutarnjim i večernjim satima biće obavljano prskanje protiv komaraca sa zemlje, a preduzeća koja obavljaju taj tretman pozivaju građane da ne borave u tom periodu na tim lokacijama, niti da izvode kućne ljubimce.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komarac

    10:18 // 21. 6. 2024.

    Uvek jadne tipule nadrljaju kad su vesti o zaprasivanju komaraca.
    Jeste da izgledaju kao prerasli cudovisni komarac, ali ovi insekti su potpuno bezopasni i zapravo veoma korisni. Da citiram Wikipediju:

    <<Често се сасвим погрешно поистовећују са „великим комарцима” или „мушким комарцима”. Они не сисају крв из сисара, већ се хране нектаром цвећа. Веома су корисни инсекти јер опрашују биљке [...]>>

    • Gagac

      17:38 // 31. 8. 2024.

      Zbog toga da ne prskaju i da nas ovi mali komarci koji se kreću u jatu i "će ni izedu" znači,nikad do sada nisam video da ih ima po 50 u jatu,znam i ok je da se skupljaju predveče pored vode takođe ali ovo gledam ispred mene 50 ih ima ne možeš da ih pobiješ za jedno veče. Zamolio bih nadležne da prođu još neki krug avionom i prskaju još koji put molim vas ovi crni sa šarenim bobicama su nova vrsta

  • Aca

    10:54 // 21. 6. 2024.

    Bolje da su uzeli pare i da ne rade ništa. Ne znam čime prskaju komarce al komaraca ima više posle svakog takvog "prskanja" čak su i agresivniji...

  • Igraju se

    11:26 // 21. 6. 2024.

    Prskanje sa zemlje pobije samo komarce u okolini od 1 m. A placeni 914.000.000 za 15 godina. Jel ce im siouju u usta otrov za te pare

  • SNS Babusnica je zlo

    11:30 // 21. 6. 2024.

    Najveca zega,cela Babunica bez vode,bruka a fejsbuk Info Servis Babusnice koji prima plate za to od Opstine cuti.

  • Luka

    18:03 // 21. 6. 2024.

    Već nas izeli, ne mora, hvala

  • Tajanstveni Alan

    18:52 // 21. 6. 2024.

    Napisa komentator iz Babusnice, da nemaju vodu na ovom vremenu i da je sns Babusnica, najvece zlo... A, pritom, zaboravi, da je i on i njegovi bliznji glasao za to zlo!? Ima li kraja licemerstvu naroda Juga? Ne moze zatucani narod da opravi ni EU, ni Rusija, ni Kina.

  • Tek ove godine kažete da je opasno

    19:01 // 21. 6. 2024.

    Prošle godine kad sam išo u šetnju kod žute stene me isprskao avion,u povratku kola sa prskalicom postrance mene i sve koji su bili na trotoaru kod rode direkt preko glavu i...U povratku da odmorim na klupe ispred zgrade opet avion brrrr...Celu godinu me nisu apali komarci a ove slabo nešto.I posle godinu dana kažete da se ne boravi tada na tim mestima prošle godine sve u redu,šta radite bre to?

  • nikola jovanovic

    00:12 // 22. 6. 2024.

    Nis je jedinstven grad gde se od komaraca prska kraj juna i oktobar umesto kad treba tako da uzalud prskanje komaraca ce biti kao i do sada nemogu sedeti napolju...ne znam ko je strucnjak koji donosi takve odluke ali ocigledno da nema ni kupljenu diplomu

  • Violeta

    17:16 // 18. 7. 2024.

    Zaprasivanje treba izvrsiti na novom groblju u Nis ,od komaraca ne moze da se ostane 5 min.

  • šlb

    21:34 // 21. 7. 2024.

    Prskaju u Duvaništu u 21h, puno školsko dvorište dece, ljudi... Jedva dočekali da izađu malo - zašto se ne prska u toku noći kad nikog mema nigde???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: