Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 31. 7. 2024.

| Servisne informacije

Zbog havarija bez vode brojne ulice u Nišu, naselja Ledena stena, Milka Protić, 9. maj i više sela

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
vodovod radovi
Velika havarija; foto: JKP Naissus

Zbog dve havarije na vodovodnoj mrežu u ulici Vojvode Putnika u toku su radovi zbog kojih, kako saopštavaju iz niškog JKP Naissus, do 17 sati bez vode neće biti ulice na prostoru od ove ulice do ulice Branka Radičevića, kao i ulica Dimitrija Tucovića, naselja Ledena stena, Milka Protić, 9. maj, Minovo naselja, industrijska zona "Jug" i moravska sela Mramor, Mramorsko Brdo, Mramorski Potok, Krušce, Čokot i Donje Međurovo.

Iz niškog Vodovoda navode da su dve auto-cisterne sa pijaćom vodom stacionirane kod KPZ i u industrijskoj zoni „Jug“.

Ističu da su dve havarije ustanovljene još juče na dve lokacije u ulici Vojvode Gojka, kod Pirotske rampe i kod trgovine “Metla“ i da je veliki broj ulica bez vode od juče.

U pitanju su kvarovi sa većim intenzitetom curenja, tako da su neophodne intervencije - navode iz JKP Naissus.

Vodosnabdevanje je u prekidu u ulicama Vojvode Gojka, Stevana Kaćanskog, Stevana Sremca, Vrbaskoj, Jovana Babunskog, Kumanovskoj, delovima ulica Rudnička, Gavrila Principa i Čarnojevićevoj, širi deo Vojvode Putnika, Trebinjske, Zmaja od Noćaja i Rudničke sa slabim pritiskom.

Sa druge strane bez vode su i od Apelacionog suda ulice Dimitrija Tucovića, i sva naselja do Novog sela, kao i moravska sela.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    06:42 // 1. 8. 2024.

    Posle glasanja nema kajanja,sve isto,a mozda i malo gore...uz nestasice i havarije vode,struje ,poskupljenje grejanja,tv takse,ide i istrazivanje(bez kopanja) litijuma...gradjani L.stene i okoline(zatucani ili ne)_ volite da uzivate ovako,malo mazohizma...sredice se sve do 2027 kad vodja dodje da otvara obilaznicu oko Nisa,a vi ste odavna ZAOBIDJENI...sretno vam dugo,toplo leto...

  • Aca

    12:58 // 31. 7. 2024.

    Sve elita po komentarima u poslednje vreme. Niški centar je naš krug dvojke? Najbolje da se odcepite. Rampa. Pasoš Republic of Naissus. Čisto da vam više ne smetamo. Uništi sekta sve, pa i društvo.

  • 11:46 // 31. 7. 2024.

    Sreća pa Bubanj selo nije Moravsko selo, pa jedino ima vodu u okruženju. Sad će Međurovčani i Čokotani da crknu i od žege i od muke!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mala deca, veliki ljudi! Bravo dečaci, bravo šampioni!

Dimitrije Đurđević čitalac

Tekst: Dečaci fudbaleri iz Niša postali šampioni, pa povređenom drugu odneli medalju

Pronađite nas na: