Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:39, 22. 1. 2024.

| Sport

14 medalja za pirotske snoubordere na Kupu Srbije na Kopaoniku

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
snoubord
Nove medalje za pirotske snoubordere; foto: SK Stara planina

Nakon osvojenih medalja u veleslalomu, takmičari Skijaškog snoubord kluba Stara Planina iz Pirota osvojili su nova odličja u nastavku Snoubord kupa Srbije koji se održao na Kopaoniku. Takmičenje je završeno sa 7 zlata, 4 srebra i 3 bronze.

4 medalje u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, učinak je prvog dana takmičenja, a sa odličnim rezultatima se nastavilo i u ostalim danima.

Drugog dana takmičenja održao se slalom, a takmičari pirotskog kluba osvojili su 2 zlatne i jednu srebrnu medalju - Ilija Pešić i Mila Zdravković bilu su najuspešniji, dok je drugo mesto osvojila Dina Panić.

U disciplini big air Panićeva je osvojio zlatnu medalju, dok je Zdravkovićeva osvojila srebro, a bronzane medalje pripale su dvojici Pešića - Nemanji i Iliji. snoubord Najmlađi najuspešniji; foto: SK Stara planina

Jak vetar, veoma niska temperatura i obilne snežne padavine su remetile takmičenje, ali je na kraju ipak završeno po planu. Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima. Nastavljamo sa treninzima, a naredna takmičenja nas očekuju početkom februara - kažu u klubu.

Četvrtog dana održano je takmičenju u disciplini slope style, gde je Panićeva osvojila prvo mesto, Zdravkovićeva treće, a Pešić drugo mesto.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: