Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 22. 7. 2015.

| Sport

Dragoslav Pavlović novi predsednik Naise

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa-milenkovic-pavlovic.jpg
Saša Milenković (prvi sleva) podneo je izveštaj i predao funkciju Dragoslavu Pavloviću

Na vanrednoj Izbornoj skupštini Ženskog rukometnog kluba za novog predsednika jednoglasno je izabran Dragoslav Pavlović, šef kabineta direktora Regionalnog centra "Jugoistok".

Dosadašnji predsednik Saša Milenković povukao se, kako je potvrdio, zbog zauzetosti na poslu u Carinarnici, a na njegovo mesto došao je Pavlović koji je do skoro bio šef kabineta "Jugoistoka".

Uvek sam se borio za više ciljeve, a to što dolazim u klub koji ima svetlu tradiciju i velike rezultate, biće mi samo motiv i obaveza više. Daćete mi samo malo vremena da napravim dobar plan, koga ćemo se, zatim, svi pridržavati kako bismo napravili pomak na svim poljima - rekao je Pavlović.

On je dodao da će prvo obaviti razgovor sa dosadašnjim trenerom Svetislavom Jovanovićem, zatim i igračicama, ali će zakazati i sastanak sa predstavnicima Grada.

Nemojte se iznenaditi ukoliko u narednom periodu neki ljudi odu iz kluba, uz dužno poštovanje dubokog traga koji su ovde ostavili, a neki novi dođu, jer normalno je da ću se okružiti onima u koje imam najveće povrenje - dodao je Pavlović.

svetislav jovanovic Svetislavu Jovanoviću istekao ugovor sa Naisom 31. maja; foto: Vanja Keser
Pre izbora novog predsednika, dosadašnji prvi čovek kluba Saša Milenković podneo je izveštaj o takmičarskim rezultatima, ali bez detalja o finansijama.

Igračicama i stručnom štabu duguju se dve i po ili tri plate. Grad nam duguje još 900.000 dinara za prvi deo godine - istakao je Milenković.

Izveštaj je podneo i trener Svetislav Jovanović, kome je 31. maja istekao ugovor sa Naisom, a koji je jedan od najzaslužnijih za sve uspehe ovog kluba koji je zauzeo treće mesto u domaćoj ligi, igrao polufinale nacionalnog Kupa i četvrtfinale evropskog Čelendž kupa.

Bojim se da se ponovo kasni. Odavno je još trebalo obaviti razgovore sa igračicama koje imaju aneks ugovora. Potrebno je naći drugog golmana, a adekvatnih zamena nema na tržištu. Domaća liga jeste slabija, čekaju nas i ozbiljni rivali u Evropi i trebalo bi formirati ekipu koja će dostojno reprezentovati naš grad na međunarodnoj sceni - istakao je Jovanović

Još nije poznato kada će i u kom sastavu Naisa početi pripreme, koje je ranijih godina zakazivala za početak avgusta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    00:23 // 23. 7. 2015.

    Ja verujem da ovaj decko ne zna ni gde je hala Cair?

  • Presedan

    18:23 // 22. 7. 2015.

    Gde trenutno najplacenija rukometasica ima istu platu kao sekretarica u klubu,za ostale ne bih uporedjivao.

  • Duda Svilarevic

    18:19 // 22. 7. 2015.

    U Srbiji postoje rukometni klubovi gde se treneri smenjuju svako malo a predsednici su veciti i postoje klubovi gde se predsednici smenjuju svako malo a trenere su veciti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Baš dobra lokacija da se naprave 3-4 zgrade sa lokalima

Hepek Čitalac

Tekst: Pre 80 godina zvanično prestao da funkcioniše Logor "Crveni krst" u Nišu

Pronađite nas na: