Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:11, 11. 10. 2024.

| Sport

Foto-vest: Piksi se vratio kući - reprezentacija Srbije trenirala na "Čairu"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
reprezentacija, fudbal, nis, foto jelena misic 34
foto: Jelena Mišić

Dan pre utakmice koju će reprezentacija Srbije odigrati u Leskovcu sa Švajcarskom u A diviziji Grupe D u Ligi nacija, naši najbolji fudbaleri su odradili trening na stadionu "Čair" pod budnim okom selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je rođen u Nišu i u Radničkom i na ovom terenu započeo karijeru.

reprezentacija, fudbal, nis, foto jelena misic 29 foto: Jelena Mišić Poslednje pripreme pred duel sa Švajcarcima "orlovi" su obavili na terenu gde je karijeru započeo njihov selektor. Ne baš lepo vreme dočekalo je Aleksandra Mitrovića i njegove saigrače koji su isprobali novu travu stadiona "Čair".

Veoma sam zadovoljan kako su igrači trenirali i ponašali se prethodnih dana. Nemamo problema, grupa igrača koja je na okupu je spremna za sutrašnji meč, sa te strane izražavam zadovoljstvo da se niko ne žali na povrede. Radili smo po planu i programu, imali trening na stadionu Čair u Nišu, što mislim da je bila dobra odluka i u principu smo veoma srećni što ćemo ponovo igrati u Leskovcu - rekao je Stojković.

Srbija sa Švajcarskom igra u subotu, 12. oktobra od 20:45 na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, a ulaznica, koje su koštale 500 i 1.000 dinara, više nema u prodaji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bayazit

    19:29 // 11. 10. 2024.

    Каква интелектуална громада !

  • Rale

    19:27 // 11. 10. 2024.

    Nastavlja se poniženje ovog grada, trening u Nišu utakmica u Sendvič sitiju. Bar je trening mogao da se gleda kroz raspale tribine...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I.....je l' su uhapsili balon?

Dubioza Čitalac

Tekst: Balon sa porukom

Pronađite nas na: