Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 3. 10. 2024.

| Sport

Fudbalski petak na "Čairu" - Radničkom u goste stiže drugoplasirani OFK Beograd

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički Niš
Radnički je trenutno na petom mestu Superlige; foto: Jelena Mišić

Drugi put će fudbaleri Radničkog iz Niša igrati na novoj travi stadiona "Čair", a u petak, 4. oktobra u goste im stiže trenutno drugoplasirana ekipa Superlige i najprijatnije iznenađenje OFK Beograd, prošlosezonski pobednik Prve lige. Trener niške ekipe Nikola Drinčić kaže da protivnik nije slučajno pri vrhu, ali da je njegova ekipa spremna, orna i jedva čeka da se suprostavi Beograđanima.

Dobar start sezone stručnom štabu i igračima Radničkog daje dodatno samopouzdanje i ako im u goste stiže jedna dobra ekipa, prema rečima Nikole Drinčića.

Mislim da je izlišno trošiti reči na OFK Beograd. Ekipa ima 22 boda i drugo mesto, a to nije slučajno. Igraju sjajno, imaju sjajne mlade i starije igrače. Predvođeni su Simom Krunićem koji zna šta radi. Veliki respekt gajim ka OFK Beogradu. Za nekog je slučajnost, za mene nije što su tamo gde jesu. Imaju dobre mlade igrače iz Zvezde, doveli su sjajne strance, imaju fantastičnog golmana - rekao je Drinčić.

Njegova ekipa je spremna, dodaje.

Spremali smo utakmicu, svi smo zdravi, orni, jedva čekamo da sutra počne utakmica. Protiv Vojvodine u prošlom kolu smo dobro takmičarski odigrali utakmicu. Tome težimo i sada i to je model koji želimo, napadački - kaže Drinčić.

Na prošlom meču koji je Radnički igrao kod kuće kada je pobedio Spartak (3:2), povredio se golman Strahinja Manojlović.

Manojlović se oporavio, videćemo pred utakmicu ko će stati na gol - dodao je Drinčić.

Utakmica je u petak, 4. oktobra od 17:30, a ulaznice su u prodaji od 12 sati do početka meča. Cena karte za jug je 300 dinara, za zapad ili istok 500 dinara, a za ložu 2.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    20:26 // 3. 10. 2024.

    Gledam ova tri dana vrhunski evropski fudbal, u sva tri kupa i kao ljubitelju, puno mi srce. Trcanje,oranje terena, znanje, tehnika, taktika i prefesionlizam, puni stadioni, a vidi se da je C. "zvezda zalutala! Kad cujem najavu za ovu ping-pong ligu u kandzama kladionica i Kokezijanaca, mogu samo da kazem-da ti se smuci sport. Sta sve naprica ovaj Drincic za OFK, ko da u goste dolazi Sporting!

  • Rale

    18:07 // 3. 10. 2024.

    Uprava napolje...

  • ...

    14:16 // 3. 10. 2024.

    Kako kažu Nišlije će gi tepamo....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

To su idoli Srbije, bravo!

Predrag Ilić čitalac

Tekst: Nišlijka osmislila piktoknjigu za decu sa autizmom da im olakša život

Pronađite nas na: