Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:16, 25. 9. 2024.

| Sport

Niški fudbalski duo u reprezentaciji Srbije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Bogdan i Jovan
Bogdan Stojanović i Jovan Milošević; foto: Budućnost Popovac

Među 22 igrača rođenih 2010. godine koji će biti deo fudbalske reprezentacije Srbije do 15 godina na UEFA razvojnom turniru u Stroj Pazovi, nalazi se i dvojica Nišlija Jovan Milošević i Bogdan Stojanović, članovi Fudbalskog kluba Budućnost iz Popovca. Oni su jedini predstavnici Niša i juga Srbije, a direktor Omladinske škole Srđan Mladenović kaže da je ovo veliki uspeh i za klub, grad, ali i dvojicu mladih nada.

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Čegar" Jovan Milošević, koji igra na poziciji štopera i đak prvog razreda Trgovačke škole Bogdan Stojanović, ofanzivni vezni igrač, dvojac je na koji računa selektor reprezentcije do 15 godina Pavle Delibašić.

Oni su članovi mlađih kategorija Fudbalskog kluba Budućnost iz Popovca, a direktor Omladinske škole Srđan Bimba Mladenović kaže da je ovaj poziv veliki uspeh i za klub, grad i ovaj region.

To su dečaci koji su posvećeni fudbalu, momci za primer. Predano i vredno su radili da bi stigli tu gde jesu, prošli su selektivne utakmice po regionima i zaslužili poziv. Nadam se da će taj status zadržati - kaže Mladenović.

Reprezentacija Srbije za igrače do 15 godina učestvovaće na UEFA razvojnom turniru od 29. septembra do 4. oktobra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Pored Srbije, igraće i selekcije Slovačke, Grčke i Škotske.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    19:48 // 25. 9. 2024.

    Скаути "Радничког",где сте...јел'хоћете,да вам их неко "казне"испред носа!? Дајте деци ђачке стипендије,потпишите предуговора...бежите их на мин. 8г.!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: