Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:09, 22. 9. 2024.

| Sport

Nova trava na "Čairu" za novu pobedu niškog Radničkog

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
stjuart, radnicki, foto jelena misic
Dva gola je postigao Stjuart; foto: Jelena Mišić

U prvom meču ove sezone koji su fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali na svom terenu "Čair", koji je dobio novu, hibridnu podlogu, domaći su savladali Spartak iz Subotice rezultatom 3:2 (2:0) u devetom kolu Superlige. Sa 15 bodova Radnički je trenutno peti na tabeli.

meraklije, nis, foto jelena misic 2 foto: Jelena Mišić Poveo je niški tim brzo sa 2:0 - prvo je pojačanje sa Jamajke Trivante Stjuart fauliran u kaznenom prostoru gostiju i potom u 7. minutu šutirao i pogodio sa "bele tačke" za vođstvo domaćina.

Samo 4 minuta kasnije Stjuart je ponovo dao gol, sada nakon dodavanja Nišića.

Na poluvremenu je Radnički vodios a 2:0, ali Spartak se nije predavao. Fudbaler Spartaka Babić je u 57. minutu bio precizan, a izjednačenje (2:2) doneo je Ubiparip u 82. minutu.

spartak radnicki foto: Jelena Mišić Slavlje na stadionu "Čair", koji ima novu hibridnu podlogu, doneo je Pavle Ivelja koji je pogodio mrežu subotičke ekipe u 86. minutu.

Sa pet pobeda i 15 bodova Nišlije su trenutno na petom mestu na tabeli Superlige.

U narednom kolu Radnički igra u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Seljak

    21:06 // 23. 9. 2024.

    Interesuje mene i mog prijatelja koliko je plaćena ta plastikara "trava", koju više niko u Evropi ne koristi, čija je to ideja? čijim parama je plaćena plastikara? klub ili grad? kolika je provizija, kolika je garancija za plastikaru? kolika je premija za ozlede nastale trenjem kože po plastikari(uklizavanjem, padovima i slično)?

  • Razbibriga

    19:32 // 23. 9. 2024.

    Ne razumem euforiju. Pobedjen Spartak. Radnicki, kao polufinalista kupa UEFA, osvajac Balkanskog kupa, rasadnik velikog broja legendarnih fudbalera,treci grad Srbije i velike tradicije, mora biti, uvek, makar cetvrti na kraju ove smesne i namestene lige i boriti se sa Vojvodinom za 3 mesto. Uspeh je pobediti Partizan, Cr. Zvezdu, Vojvodini ne dati ni bod kod kuce...

  • Zoća Zloća

    18:22 // 23. 9. 2024.

    Bio sam na tekmi! Prva dva gola nisam video jer sam čekao u beskonačnom redu za kartu jer radi samo jedan šalter. Na ulaz pretrišu ko da dolazi neki Albanski klub a ne Spartak. I tu čekaš...lepo terenče s merak da trčiš! Utakmica užas, naši bili u podređen položaj gotovo 75 minuta,braneći 2:0. I umesto da publika uživa u igri Radničkog,strepeli se do zadnjeg minuta.NEDOPUSTIVO!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: