Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 16. 9. 2024.

| Sport

Park Čair i škola u Nišu dobijaju "pič terene" za mali fudbal

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Mini pič, teren, fudbal
Dva terena - jedan za park, drugi za školu; foto: Aleksandar Kostić

Drugi put ove godine, nakon što se na prvom tenderu niko nije javio, Sportski centar "Čair" iz Niša raspisao je javnu nabavku kojom potražuje dva "pič terena" za fudbal - veći za dvorište Osnovne škole "Sveti Sava" i manji za prostor iza klizališta u parku Čair. Ponuđači imaju rok do 24. septembra, a procenjena vrednost nije navedena.

Sportski centar "Čair" je 10. maja raspisao javnu nabavku za rekonstrukcija sportskih terena sa veštačkom travom u parku Čair i Osnovnoj školi "Sveti Sava", čija je procenjena vrednost bila 8.333.333,34 dinara.

Na ovaj tender se niko nije javio, pa je sada nova šansa.

Veliki pič teren sa veštačkom travom predviđen je za Osnovnu školu "Sveti Sava", kaže direktorka Branka Aranđelović i to od proizvođača koji se nalazi na listi “FIFA preferred producers".

Fudbalski sistem sa veštačkom travom sa ispunom kvarcnim peskom i gumenim granulatom, trava je monofilamentna, ravnog vlakna, pojedinačnog tkanja, bez fibrilacije, dvobojna - navodi se.

Mali teren će biti postavljen iza klizališta u parku Čair, dodaje Branka Aranđelović. Tu su predviđeni i nabavka, isporuka i ugradnja panelne ograde i martinele oko terena.

Pre postavljanja obe terena, potrebno je "skidanje postojećeg terena sa veštačkom travom sa odvozom na deponiju i pranje asfalta nakon skidanja postojećeg terena sa veštačkom travom".

Za oba terena, kako piše u dokumentaciji, potrebna su po dva seta golova metalne konstrukcije sa pletenom mrežom za teren dimenzija 3x2 metra.

Ovi tereni su deo projekta "Čair sutra" koji je predstavljen pred lokalne izbore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Аутриктер ll

    16:58 // 16. 9. 2024.

    Како сад Чаир добија терен, још кад постоји такав терен, али је девастиран. Ово је сад нека ујдурма да се поново неке паре оперу.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Hoce li da dođe Severina i zapeva "Gas, gas"

Qgo Čitalac

Tekst: Novo obećanje - kotlarnica Univerziteta u Nišu ove grejne sezone prelazi na gas

Pronađite nas na: