Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 5. 8. 2024.

| Sport

Pola Zone "centar" iz Niša - sezona uskoro počinje

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Lopta, Radnički
Samo jedan ide u Srpsku ligu "istok"; foto: JV/Jelena Mišić

Car Konstantin, Proleter iz Donje Vrežine, Mladost iz Medoševca, OFK Niš, Jedinstvo Gornji Matejevac i Palilulac su predstavnici Niša koji će se ove sezone nadmetati u četvrtom rangu fudbalskog takmičenja - Zoni "centar". Sezona počinje 17. avgusta, a samo pobednik lige ide u Srpsku ligu "istok" sledeće sezone.

Zona "centar" biće ove sezone za prave fudbalske sladokusce, a Nišlije će imati čak šest predstavnika u ovom rangu. Pored njih, u ligi se nadmeću Svrljig, Pukovac, Zemljoradnik iz Balajnca, Rudar iz Aleksinačkih rudnika, Mladost iz Batušinca i Naša krila iz Belotinca.

Sezonu otvaraju Proleter i Svrljig koji će u subotu, 17. avgusta od 17 sati odigrati prvi meč prvog kola.

Dan kasnije u 11 sati Car Konstantin dočekuje Pukovac, a od 17 sati sastaju se Mladost (Medoševac) - OFK Niš, Zemljoradnik - Rudar, Mladost (Batušinac) - Jedinstvo i Naša krila - Palilulac.

Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva planirano je da bude odigrano 16. i 17. novembra, a nakon toga sledi zimska pauza.

Na kraju sezone najbolji tim će otići u Srpsku ligu "istok" gde će ove sezone igrati tri kluba iz Niša, a ispašće bar dve poslednjeplasirane ekipe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vesna Pesic

    19:04 // 6. 8. 2024.

    Niške ekipe su u teškom položaju u odnosu na ekipe iz Nišavskog okruga koje redovno dobijaju budzetska sretstva iz svoje lokalne samouprave.Niški klubovi 0 dinara već 8 mesec zbog genocida koji vrši nad Niškim sportistima gospodja Sotirovski.JEDVA ČEKAMO 12 AVGUST KADA KONAČNO ODLAZI NA DJUBRIŠTE POLITIČKE ISTORIJE I SPAŠENJE NIŠKOG SPORTA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: