Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 9. 1. 2016.

Radnički počeo pripreme za prolećni deo sezone

pripreme-radnicki Prozivka počela testovima; foto: Vanja Keser

Prozivkom na stadionu Čair fudbaleri niškog Radničkog počeli su pripreme za drugi deo sezone u kom ih očekuje borba za plej-of i nastavak takmičenja u Kupu. Ekipa u Kinu odlazi 17. januara, a planiran je i odlazak na Jadransko more.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan niski

    14:23 // 9. 1. 2016.

    Povodom saradnje sa klubom iz Gane.Nekada smo im bili uzor i idoli a sada se hvalimo saradnjom.
    Ostvarite saradnju sa klubom iz Ruske premijer lige,Italijanske ili Engleske,Nemacke.
    I jos nesto,dali ste Predsednice pretstavili svoj plan i program rada za naredni period a lako je reci da ce 200 000eura resiti gradonacelnik.
    Ot cijih para ce to on resiti TVOJIH , SVOJIH ili NASIH.
    SRECNO U PRVENSTVU

  • dragan

    19:02 // 9. 1. 2016.

    Afrika je strahovito napredovala u fudbalu sto govore i rezultati njihovih reprezentacija na SP. Ganu nismo uspeli da pobedimo na SP a i plasiralisu se ispred nas. Asante Kotoko je potukao do nogu nasu Jagodinu sa 5-0.Nemojte da ih pocenjujete. Odlicno bi bilo ako bi doveli nekog njihovog igraca.

  • sc cair

    22:26 // 9. 1. 2016.

    Racun u blokadi,duguju 200 hiljada evra i idu u Kinu i Jadransko more? Ko je ovde lud? Cije se pare trose,narod nema leba da jede,radnici nisu primili plate za decembar,a oni ce na pripremama u Kinu? I Gadzin Han je sa ovakvom vlascu luksuz!

  • nikola

    10:47 // 10. 1. 2016.

    ispitati ko je odgovoran i ko je dozvolio da zemljanuhinu istekne ugovor.taj sigurno ne radi u interesu radnickog...trebalo je jos pre sest meseci produziti ugovor sa njim,sad je kasno, otici ce negde kao slobodan igrac.

    • miki meraklija

      22:11 // 10. 1. 2016.

      neozbiljno za klub kao sto je nas radnicki.sta rade ljudi koji o tome misle da dozvole da izadje ugovor standardnom igracu...nelogicno

    • FRANKO JOVANOVIC

      23:49 // 10. 1. 2016.

      Neko jeste sigurno kriv.Mislite da se nezna ko je taj.Bitno je da ce taj isti da se UTALI u njegov sledeci transfer.Radnički postaje prolazna soba za pojedine igrače I njihove agente koji se MUVAJU oko kluba a I u klubu ih ima a prave se pošteni kao francuske sobarice.Daj bre pamet u glavu I vodite klub kako treba.Koji bre bivši igračikoji kao fol vole klub a uguravaju svakojake svoje igrače.

  • meraklija do bola

    15:09 // 10. 1. 2016.

    Radnicki je institucija nad istitucijama. Meni je licno bitniji Radnicki i od moje plate,grejanja,ciscenja ulica itd. Radnicki je za mene na PRVOM MESTU. Prvo treba obezbediti pare za Radnicki a za ostalo ako nesto ostane. Radnicki je ljubav Nisa. NAPRED RADNICKI!!!

  • Vlajce

    15:22 // 10. 1. 2016.

    S.C. Cair trebao bi da znas da Radnicki ide u Kinu o trosku Kineza a ne grada. To sto ti ne primas platu nije ti kriv Radnicki niti ces da pocnes da primas platu i ako se Radnicki ugasi. Simbol ovog grada je upravo Radnicki i podrzavam napore grada da klub postave tamo gde mu je i mesto. Podrzavam to da Radnicki ove godine dobije vise para od grada i da na Cair i u nas grad konacno stigne Evropa.

  • marija

    20:03 // 10. 1. 2016.

    Nema nama spasa od ovakvih seljka.Covek sc cair nije primio decembarsku platu koju svi primamo u januaru i sada bi da ugasi sport,kulturu i sve ostalo da bi on primio platu.Sitnosopstvenicki nacin razmisljanja nas je i doveo do toga da nas smatraju seljackim gradom.Sc cair postoje i neki opsti intresi sem sitnosopsvenickih koji nas cine da budemo gradjani a ne seljaci.Nije sreca samo pun zeludac.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

J. B. Tito :"Priznajem samo sud svoje partije"

Dragan Čitalac

Tekst: Cvetanović ponudio ostavku na mesto gradonačelnika Leskovca, ali SNS-u

Pronađite nas na: