Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 21. 9. 2024.

| Sport

Radnički se vraća na "Čair" - u nedelju protiv Spartaka

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
stadion cair, novi teren, septembar 2024, foto jelena misic 1
Ponovo fudbal na stadionu "Čair"; foto: Jelena Mišić

Posle četiri meseca i tri utakmice u Leskovcu kao domaćini, fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju, 22. septembra igraće ponovo na svom stadionu "Čair" na novom, hibridnom terenu. Protivnik u 9. kolu Superlige je subotički Spartak, 12. ekipa na tabeli.

stadion cair, novi teren, septembar 2024, foto jelena misic 4 Ponovo fudbal na stadionu "Čair"; foto: Jelena Mišić Stadion "Čair" je dobio novu podlogu, a čast da je isprobaju imaće fudbaleri Radničkog i subotičkog Spartaka. Nišlije su dobro počele sezonu, imaju četiri pobede i tri poraza, nalaze se na šestom mestu na tabeli, a šef stručnog štaba Nikola Drinčić svestan je kvaliteta protivnika.

Igramo protiv jedne ozbiljne ekipe, bodovni saldo na tabeli nema veze sa njihovim kvalitetom i igrama. Spartak igra najbolje defanzivno od svih ekipa sa kojima smo do sada igrali. Igraju u formaciji 5-3-2, kompaktni su i sjajno se pomeraju. Imaju sjajne igrače, pogotovo po bokovima, Vitorovića i Babića koji trče te kontre, tako da će biti izuzetno teško - kaže Drinčić.

stadion cair, novi teren, septembar 2024, foto jelena misic 9 Ponovo fudbal na stadionu "Čair"; foto: Jelena Mišić Radnički se vraća kući, nakon tri meča u Leskovcu gde je bio domaćin i imao pravu, domaćinsku atmosferu.

U poslednja dva-tri dana vlada neka euforija. Novi teren, ambijent oko terena doprinose tome. Pozvao bih sve navijače, ljude koji vole Radnički, sve Meraklije da dođu u što većem broju. Stvarno nam treba podrška, pogotovo u ovom trenutku, koji je za nas neka prekretnica koja određuje hoćemo li biti u gornjem ili donjem delu tabele - dodaje Drinčić.

Utakmica na stadionu "Čair" na programu je u nedelju, 22. septembar u 19 sati. Glavni sudija je Ivan Stamenković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Obaveštenost

    00:47 // 22. 9. 2024.

    Već su formirani redovi ispred blagajne za karte.

  • gari

    00:01 // 22. 9. 2024.

    Kad igrate sa Spartakom, kod kuće ili u Subotici, uvek je "prijateljska" atmosfera, a rezultat, prema potrebama kluba. Znači, da batalite igranje uz kalkulacije i kladioničarske kvote, nego na POBEDU!!!
    Jer kad dodje vreme, da se "pase trava", imajte u obziru da je miks, zelene prirodne trave sa plastičnom...
    Čisto zbog varenja.
    Zato pamet u glavu...

  • Srćko

    22:06 // 21. 9. 2024.

    Samo Lalat može da nas spasi, gle šta radi Mladost sa njim na kormilu, jeste ludak, al za našu ligu je doktor

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: