Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:54, 20. 7. 2024.

| Sport

"Radnički" večeras Protiv "Čukaričkog", novi trener, novi ciljevi

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
Radnički Niš
Radnički sa velikim ambicijama započinje prvenstvo; foto: Jelena Mišić

Nakon što su prošle sezone “za dlaku” izbegli baraž za opstanak u ligi, fudbalski klub Radnički iz Niša večeras u prvom kolu Superlige gostuje ekipi Čukaričkog. Meč se igra na Banovom brdu i počinje u 20 časova.

Na početku priprema za novu sezonu, pre oko mesec dana, Radnički je predstavio novog trenera, nekadašnjeg kapitena kluba Nikolu Drinčića. Drinčić je obećao ofanzivni fudbal i borbu za plej-of i Evropu, a večeras će Nišlije imati priliku da to i dokažu na terenu i od prvog kola krenu ka zacrtanom cilju.

Pripreme za novu sezonu započele su u Nišu, gde su fudbaleri Radničkog proveli prve dve nedelje. Nakon toga, ekipa je otišla na 12-dnevne pripreme u Bugarsku, gde su odigrali nekoliko kontrolnih utakmica i dodatno se pripremili za izazove koji ih očekuju.

U prethodom periodu Radnički je doveo nekoliko igrača na raznijm pozicijama, od kojih se očekuje da donesu razliku u kvalitetu i pomognu ekipi u prvenstvu.

Večerašnja utakmica protiv Čukaričkog biće prvi test za ekipu pod vođstvom novog trenera i za Nišlije prilika da pobedom započnu ovu sezonu, ali im posao neće biti nimalo lak jer su domaćini zadržali kostur tima i sa velikim ambicijama isčekuju početak susreta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bugarin napolje

    20:50 // 20. 7. 2024.

    I novi poraz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: