Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 8. 8. 2024.

| Sport

Tereni u školi "Dušan Radović" rekonstruisani, uskoro i kamere i tribine

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
os dusan radovic, tereni, foto ljubica jocic 10
Tereni završeni; foto: Ljubica Jocić

Nove atletske staze, terene za mali fudbal, odbojku, košarku i tenis dobila je Osnovna škola "Dušan Radović" iz Niša, dok su preostali radovi na tribinama i postavljanje video-nadzora, a ovim objektima opravljaće Sportski centar "Čair". Direktorka "Čaira" Branka Aranđelović kaže da će od septembra napraviti raspored za klubove koji će terene, uz rekreativce, moći da koriste.

os dusan radovic, tereni, foto ljubica jocic 16 Tereni završeni; foto: Ljubica Jocić Prvi put nakon izgradnje, koja je bila pre 12 godina, tereni koji služe školi, ali i sportistima i rekreativcima, dobili su titulara jer pripadaju Sportskom centru "Čair" koji će obezbediti i video-nadzor i čuvare.

os dusan radovic, tereni, foto ljubica jocic 5 Bojan Đorđević zadovoljan; foto: Ljubica Jocić Na terene, koji su prvi put uništeni godinu dana od otvaranja, često su se žalili i građani i sportisti, a sada su zadovoljni uslovima, kaže Bojan Đorđević, trener Rukometnog kluba Mladost 2012.

Sada je fenomenalno, bilo je iskrzano i izgorelo. Šteta je bilo da se tako uništi. Uslovi za trenenige za ovu decu su fenomenalni sada. Ubuduće nećemo morati da se mešamo i raspravljamo sa ljudima koji dolaze na rekreaciju - rekao je Đorđević.

os dusan radovic, tereni, foto ljubica jocic 12 Branka Aranđelović (u sredini) u društvu gradonačelnice Niša Dragane Sotirosvki; foto: Ljubica Jocić Direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović kaže da su tereni od danas zvanično pušteni na korišćenje.

Od septembra ćemo napraviti raspored za klubove kao i za sve naše zatvorene komplekse. Svi će imati svoje radno vreme, čuvara koji će nadgledati terene, video-nadzor i majsotra koji će vršiti popravke. Što se tiče terena, sve je završeno. Ostalo je da se završe tribine koje su po ugovoru i ono što nije, a to je video-nadzor i reflektori uz tajmer koji će sijati na terenu manjem od jednog hektara - rekla je Branka Aranđelović.

Prema podacima sa Portala javnih nabavki, za ovaj posao je izabrana firma Budućnost pet iz Jagodine, preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom koje postoji od 2017. godine.

Vrednost radova sa PDV-om je 34.796.856 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rekreativac

    13:28 // 12. 8. 2024.

    Nije idealno ali je za pohvalu.Steta je da nisu zamenili vestacku travu na fud.terenu koji se najvise koristi.I kad bi korov sredili izmedju behatona.

  • Peki

    07:21 // 9. 8. 2024.

    Ispravka
    Komentar za vest o terenima u školi Dušan Radović poskat na vest o fudbalskom terenu u Čairu .

  • radnik SC.Cair

    23:39 // 8. 8. 2024.

    Sve je toj lepo samo neje lepo sto radnici radiv za minimalac i sto ljudi s fakultet imav manju platu od cistaca iz Medijanu a toj ovija iz grad za...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: