Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sport

Radnički propustio još jednu šansu da obezbedi opstanak - remi sa IMT-om

Drugu priliku kojom bi obezbedili opstanak u najjačem takmičenju i naredne sezone fudbaleri Radničkog nisu iskoristili pošto su odigrali nerešeno (0:0) sa IMT-om u Nišu. Do kraja sezone ostala su još dva kola, a već u subotu, 18. maja Nišlije dočekuju Javor iz Ivanjice.

(9) detaljnije
stefan stanojevic

Mladi karatista iz Niša brani boje Srbije u Hrvatskoj

Višestruki prvak Srbije u svim uzrasnim kategorijama Stefan Stanojević, član Karate kluba Niš, nastupiće na Evropskom prvenstvu koje se do nedelje, 12. maja održava u Hrvatskoj. On će nastupiti u borbama u kategoriji do 60 kg.

detaljnije
iva petrovic, tekvondo 2

Nišlijka u timu Srbije na Evropskom prvenstvu u tekvondou

Najmlađa takmičarka reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu koje će biti održano u Beogradu biće Iva Petrović, članica Tekvondo kluba Asteriks iz Niša. Najbolja mlada sportistkinja Niša za 2020. godinu kaže da ovu ekipu Srbije vode želja, motivacija i energija.

(2) detaljnije
lopta fudbal Niš

Niš posle 4 godine dobio šefa Odseka za sport u Gradskoj upravi

Iako je 2020. godine doneta Odluka da Niš ima šefa Odseka za sport, to mesto nije popunjeno do 1. februara ove godine kada je funkciju preuzela Karolina Knežević, nekada rukovodilac sektora u Sekretarijatu za dečiju i socijalnu zaštitu. Opis poslova šefa Odseka je raznolik, uglavnom da rukovodi Odsekom, organizuje i koordinira izvršavanje posla, ali bez odlučivanja, a Karolina Knežević ne odgovara na pozive i poruke novinara da dodatno pojasni šta će njeno postavljenje doneti Odseku za sport.

(10) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: