Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jovan Stepanović, rektor

  • Univerzitet u Nišu

    Prorektori niškog Univerziteta podelili resore, dosadašnjem rektoru Antiću međunarodna saradnja

    Univerzitet u Nišu od 1. oktobra, posle 12 godina vladavine Dragana Antića, ima novog rektora i prorektore koji su podelili resore, neki stari postali savetnici, a svoj mandat počinje i novi menadžer Univerziteta. Menadžer Univerziteta će, nakon odluke o promeni Statuta, biti i član Senata. Na sajtu Univerziteta ima spiska sa imenima i resorima novog rukovodstva, ali je ostala stara "reč rektora".

    (11) detaljnije
  • Univerzitet u Nišu

    Jovan Stepanović jednoglasno izabran za rektora - ko su novi rektor i prorektori

    Savet Univerziteta u Nišu potvrdio je predlog Senata i sa 30 glasova za, od 30 prisutnih članova, aktuelni prorektor i redovni profesor Tehnološkog fakulteta u Leskovcu prof. dr Jovan Stepanović izabran je za novog rektora ove visokoškolske ustanove. Prema njegovom predlogu, za prorektore su izabrani akuelni rektor Dragan Antić, aktuelni dekani Medicinskog i Ekonomskog fakulteta Dobrila Stanković Đorđević i Tadija Đukić, kao i profesori sa Pravnog i Prirodno-matematičkog fakulteta Miroslav Lazić i Dragan Đorđević, protiv koga je vođen predistražni postupak i podnet je optužni predlog.

    (18) detaljnije
  • Univerzitet

    Posle 12 godina na mestu rektora - Dragan Antić predložen za prorektora

    Zamena mesta - ovako bi se moglo opisati predlog za prorektora prof. dr Jovana Stepanovića, kandidata za rektora pošto je za jednog od prorektora predložio aktuelnog rektora, koji je na toj funkciji 12 godina, Dragana Antića. Među njegovim predlozima za prorektora su i aktuelni dekani Medicinskog i Ekonomskog fakulteta Dobrila Stanković Đorđević i Tadija Đukić, kao i profesori sa Pravnog i Prirodno-matematičkog fakulteta Miroslav Lazić i Dragan Đorđević. Stepanović nije, za razliku od kandidata Dragana Mančića i Nebojše Ranđelovića, dostavio svoj program rada i predlog prorektora.

    (20) detaljnije
KOMENTAR DANA

To su idoli Srbije, bravo!

Predrag Ilić čitalac

Tekst: Nišlijka osmislila piktoknjigu za decu sa autizmom da im olakša život

Pronađite nas na: