Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 20. 6. 2024.

| Zabava

Goran Bregović i "Beogradski sindikat" obećavaju "lud i nezaboravan" provod u niškoj Tvrđavi

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Plato Tvrđava
Bijelo dugme nastupa 22. Beogradski sindikat 23. juna; foto: Oldtimer fest

Ljubitelji domaćeg roka, ali i hip-hopa ovog vikenda u subotu, 22. i nedelju, 23. juna od 20 sati imaće prilike da u niškoj Tvrđavi čuju uživo Bijelo Dugme i Beogradski sindikat. Goran Bregović obećava da će biti “ludo”, a Sindikat nezaboravnu atmosferu, dok organizatori Oldtimer festa najavljuju i reviju automobila i program za decu.

U Nišu će Bijelo dugme nastupiti posle 35 godina od poslednjeg nastupa u hali “Čair” u sklopu njihove turneje “50 godina - 50 gradova”, a osnivač benda Goran Bregović ističe da sa nestrpljenjem iščekuju početak koncerta.

Jedva čekam da dođemo u Niš nakon ko zna koliko vremena. Obećavamo dobar koncert. Biće ludo. Ko ne poludi, taj nije normalan - kaže Bregović.

Drugog dana festivala biće obeležen još jedan jubilej - 25 godina od osnivanja Beogradskog sindikata, a organizatori ističu da je u pitanju sastav koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Publici poručujuemo da će doživeti nezaboravnu atmosferu punu pozitivnih emocija i dobre muzike - kažu iz Beogradskog sindikata.

Oba dana festivala od 17 sati biće održan Sajam zdravog odrastanja koji je posvećen roditeljima i njihovoj deci, a organizatori najavljuju besplatne obrazovne, kulturne i sportske aktivnosti.

To je pokret za zdravije odrastanje naše dece, uz podršku brojnih lokalnih izlagača koji će doprineti bogatstvu iskustava. Posebno uzbuđenje donose najpopularnije YouTube influenserke Arija i Nađa, koje će se pridružiti ovom važnom putovanju ka svetloj budućnosti naših mališana - navode organizatori.

Organizatori najavljuju da će nastup Arije i Nađe koštati 600 dinara i da je zakazan za nedelju od 18 sati.

Takođe kažu da će biti organizovana i revija retro automobila prvog dana festivala od 16 sati.

Pojedinačne ulaznice koštaju 1.200 dinara i mogu se naći u menjačnici Božur, knjižarama Hijeroglif, Delfi i Indigo, Big Star Travel agenciji i OMV pumpama.

Moguće je poručiti ih i preko sajtova odltimerfest.rs i tickets.rs.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Slavica

    21:46 // 23. 6. 2024.

    Bila sam na koncertu,znam da BD čine ljudi koji gaze sedmu i osmu deceniju života,tako da moj motiv nije bio koliko će kvalitetno svirati,već da uz pesme moje mladosti ,evociram uspomene i doživim živu svirku,energiju,atmosferu publike koju su činili većinom mlađih od mene.

  • Tajanstveni Alan

    19:11 // 20. 6. 2024.

    Bregović nastavlja tezgarosku reciklažu B. D. Pored preminulih clanova, imamo Bebeka, zastitni znak Dugmeta, koji ne zeli da peva.
    Bleda senka velike grupe.
    A, sindikat, posebna prica, utnuli se i oni uz vlast, koja pravi estradne spiskove, ko ce gde svirati. Svi su poceli da tezgare, od pravih umetnika, da skidaca tudjih pesama.

  • Роко музиколог

    17:58 // 20. 6. 2024.

    БД је бледа, баш бледа сенка, баве се распродајом славе и згртањем пара. БС - не могу да разумем тај начин певања, ако се може тако назвати. Некада су имали јаке текстове, сада млако. Али за паланку, без алтернативе - биће гужве.

    • Karl

      14:20 // 21. 6. 2024.

      Alternativnu scenu imamo, samo nije prisutna u medijima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Naravno da nije problem u direkciji... problem je u 2. junu!

Ivan čitalac

Tekst: Žitelji niškog sela Hum žale se na probleme sa prevozom, iz Direkcije kažu da nije problem u njima

Pronađite nas na: