Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 16. 9. 2024.

| Zabava

Koncertna jesen u Nišu - od narodnjaka, Desingerice, Marije Šerifović do Partibrejkersa

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
partibrejkers
"Partibrejkersi" nastupaju u Banovini; foto: V. M.

Od narednog vikenda do novembra u Nišu će biti održano desetak koncerata, bar prema dosadašnjim najavama, a muzička jesen donosi Nišlijama nastupe različitih žanrova - od koncerta Jelene Karleuše na Niš Youth festivalu, koncerta Goce Lazarević i zajedničkog nastupa Ane Bekute, Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac, preko nastupa repera Desingerice, do pop izvođača Goce Tržan, Marije Šerifović, Željka Vasića i rokera - grupe Partibrejkers i Neleta Karajlića.

Ove subote, 21. septebra u Nišu potpuno dva raznolika muzička događaja. Dok će na platou Tvrđave biti održan Niš Yout Fest na kom će nastupati Jelena Karleuša, Amadeus Bend i Youth Stars, u dvorištu niške Banovine koncert će održati jedan od najznačajnijih rokenrol frontmena bivše Jugoslavije Nele Karajlić sa svojim pratećim bendom Osiromašeni uranijum.

Takođe u subotu, ali 28. septembra, u dvorištu niškog Univerziteta nastupiće rok sastav Partibrejkers, a cena ulaznica je 1.800 dinara.

vranjkovic Vranjković ima verne fanove u Nišu; foto: N. Đ.U oktobru koncertu sezonu počinje kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzicki producent Nikola Vranjković, koji će u subotu, 5. oktobra, nastupiti u klubu O2/Oxygen. Ulaznice su u prodaji, po ceni od 1.500 dinara.

Turneju kojom slavi 50 godina na sceni folk diva Goca Lazarević počeće u Nišu, 10. oktobra, koncertom u Domu Vojske.

Očekuju vas spektakularni koncerti, nezaboravna atmosfera i hitovi koji su obeležili živote mnogih generacija. Goca Lazarević će vas svojim glasom i energijom podsetiti zašto je već pola veka na tronu domaće muzičke scene - poručuju organizatori.

Cena ulaznica je, zavisno od mesta - 1.200, 1.400 i 1.600 dinara

goca trzan Goca Tržan obeležava 30 godina rada; foto: promo Nakon dva dana, 12. oktobra, u hali "Čair" biće održan koncert "Spektakl narodne muzike", na kojem će nastupiti Ana Bekuta, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik i Kemiš, a kao specijalni gost najavljen je Miroslav Ilić. Cene ulaznica su 1.800 i 2.400 dinara

Pop zvezda Goca Tržan nastupiće u Domu Vojske Niš 18. oktobra, a dan kasnije, 19. oktobra u rovovima niške Tvrđave biće održan koncert Next Generation Party na kojem će nastupiti reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica.

Izvođač hitova Žena kao ti, Zanjiši kukovima, Voli me i ne voli me, No pasaran, Pratiš me u stopu i drugih Željko Vasić nastupiće u Nišu 25. oktobra u Domu Vojske. Karte za njegov nastup koštaju 1.500, 1.700 i 2.000 dinara.

Nakadašnja pobednica Evrovizije i pop pevačica Marija Šerifović održaće koncert u Nišu u hali "Čair" 8. novembra, dok je nastup Borisa Režaka najavljen za 23. novembar u Domu Vojske.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Trabant

    03:08 // 17. 9. 2024.

    Ovaj krenuo da poliva po celoj Srbiji, jos u Nisu samo nije pljunuo nekom u usta !!! Jel ste realni da OVO pustite da udje u Nis ?!?

  • Bane banane

    19:21 // 16. 9. 2024.

    To bre! Za Desingericu, za bolje i nismo. Užasi promiskuiteta. Vrhunac koncerta da ti Desigerica pljune u usta i narednda sir po glavi.

  • Steva n

    16:15 // 16. 9. 2024.

    Ko je zvao dizajnerku? Možda neko ko želi da nas sroza.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Hoce li da dođe Severina i zapeva "Gas, gas"

Qgo Čitalac

Tekst: Novo obećanje - kotlarnica Univerziteta u Nišu ove grejne sezone prelazi na gas

Pronađite nas na: