Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:29, 11. 10. 2024.

| Zabava

Odloženi "EKV" tribjut i "Ritam Nereda" u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
JV
Bendovi traže drugi termin; ilustracija: JV

Koncerti bendova Ritam Nereda i EKV tribjut benda Krug koji su bili zakaani za petak, 11. i subotu, 12. oktobar u niškom Oxygen-u odloženi nakon što je klub zatvoren usled nastupa Mentalnog razgibavanje prethodnog petka, 27. septembra.

Novosadski pankeri Ritam Nereda, trebalo je da nastupe u petak i promovišu album koji je objavljen aprila 2023. godine, a iz benda su naveli da će ubrzo izvestiti publiku o novom datumu dolaska u Niš.

Članovi grupe EKV tribjuta Krug, takođe su izrazili žaljenje zbog odlaganje koncerta.

Članovi grupe su izrazili iskreno žaljenje zbog odlaganja koncerta i nadaju se da će se nepredviđeni tehnički problemi u klubu rešiti u bliskoj budućnosti, tako da će javnost biti blagovremeno obaveštena o novom terminu njihovog gostovanja u Nišu - naveli su organizatori.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice u pretprodaji mogu se vratiti isključivo na prodajnim mestima Beerblioteka Pub i Clock Travel agenciji.

Organizatori napominju da se ulaznice mogu sačuvati i da će važiti za novi datum održavanja koncerta.

Podsetimo, različiti elaborati o merenju buke, sporna tenda, rešenje građevinske inspekcije i intervencija više od 15 pripadnika komunalne milicije, policije i inspektora obeležili su stend-ap nastup voditelja popularne emisije Mentalno razgibavanje u klubu Oxygen u Nišu pretprošlog petka.

Dok iz Komunalne milicije tvrde da je klub višestruko prekršio zakonske norme, vlasnici negiraju optužbe, ističući selektivnu primenu zakona i tehničke probleme u vezi sa upotrebnom dozvolom objekta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marina Adamović

    12:09 // 11. 10. 2024.

    Kako to da vrh grada podržava i inicira štetan, gromovit vatromet usred Niša povodom obelezavanja Dana drzavnosti? Čulo se do Beograda! Ove se neko stvarno mora momentalno mentalno"razgibati" :(

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I.....je l' su uhapsili balon?

Dubioza Čitalac

Tekst: Balon sa porukom

Pronađite nas na: