Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 24. 9. 2024.

| Zabava

Počinje nova sezona u niškom klubu "Feedback"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Feedback
Otvaranje sezone zakazano za 5. oktobar; foto: Danilo Vlaisavljević

Nastupima niških di-džejeva ZaRez-a i Mozgabez u subotu, 5. oktobra od 21 sat, počeće nova klupska sezona u Feedback-u. Tokom oktobra zakazano je nekoliko koncerata alterativnih bendova i di-džejeva, kao i projekcija dokumentarnog filma.

Otvaranje sezone rezervisano je za lokalne di-džejeve, a za pultom naći će se dvojac ZaRez i Mozgabez, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu po ceni od 500 dinara.

Već narednog petka, 11. oktobra od 22 sata, u Feedback-u će koncert održati fank-rok bend Popečitelji, za čiji nastup će ulaznice koštati 800 dinara u pretprodaji u Vintage šopu, dok će na ulazu cena koštati 1.000 dinara. U subotu će di-džej pult zauzeti Ceka i Kontraverzni.

Popečitelji će ovom prilikom koncertno razmrdati publiku hitovima iz svoje dugotrajne karijere. Neumorni visokoenergetski trio, koji svojom autentičnom muzikom već više od dve decenije razgaljuje koncertne prostore širom zemlje i regiona - navode Feedback-a.

Pretposlednjeg petka, 18. oktobra Nišlije očekuju nastupi alternativnih bendova Dram i Toxirro, dok su za subotu, 19. oktobar zakazni nastupi di-džeja Amra, WC7 i Edin Oma u sklopu Discoforme.

Niški bend Sky Hook promovisaće album u petak, 25. oktobra, dok je za subotu zakazan promocija dokumentarnog filma o razvoju elektronske muzike u Srbiji Bajka bespovratnog vremena, koja će biti ispraćena di-džej setom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Čemu troškovi puta do Beograda!? Mogli su da prođu sa 3:0!

Đura Sardžama Čitalac

Tekst: Radnički ispraćen iz Beograda "petardom" - Zvezda porazila Nišlije

Pronađite nas na: