Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 6. 10. 2024.

| Zabava

Sandra Silađev, Anđelka Prpić, Goca Tržan - šta očekuje posetioce do kraja godine u niškom Domu Vojske

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
dom vojske
U oktobru, novembru i decembru; ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Do kraja godine građani će u Domu Vojske moći da posete koncerte, stand up nastupe i pozorišne predstave. Ulaznice su u prodaji, a cene se kreću od 1.200 do 2.600 dinara.

Prvi će u oktobru nastupiti Nikola Đuričko, 16. oktobra od 20 sati. On će stand up održati i 4. novembra od 20 sati. Cena ulaznice je 1.200 dinara za balkon i 1.400 dinara za parter.

Nišlijama će 18. oktobra pevati Goca Tržan, koja ove godine obeležava 30 godina karijere. Karte za njen solistički koncert koštaju 1.900 dinara za zonu 3, 2.300 za zonu 2 i 2.600 za zonu 1.

Pet dana kasnije biće odigrana predstava Žene u crvenom. Karta za balkon košta 1.300 dinara, a za parter 1.500. Nišlije će do kraja oktobra moći da pogledaju i predstavu Veliki talas, 24. oktobra. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 dinara.

Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da stupe u zajednički život, ali su zapeli kod pitanja gde. Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata. Ove komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki Nataliji, ali, avaj! Ni baka, ni njena ćerka Daša ne mogu Marka očima da vide! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan - piše u opisu.

25. oktobra u Domu Vojske nastupa Željko Vasić. Karte su podeljene u tri kategorije i koštaju 1.500, 1.700 i 2.000 dinara.

U novembru će najpre biti odigrana predstava Kerovi, 7. novembra. Cena karte je 1.300 dinara.

Predstava je nastala po tekstu Kristofera Dž. Džonsona The Dog Logs, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović. Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav - piše u opisu.

Dan kasnije, sa svojom novom autorskom monodramom #Astroklikeri nastupiće Sandra Silađev. Cena ulaznice je 1.300 dinara za balkon i 1.500 dinara za parter.

Đurđa Stojković, astrološkinja koja je slavu stekla na društvenim mrežama, poznata je po intrigantnim i duhovitim astrološkim analizama. Svoje površno znanje iz astrologije Đurđa tretira, pre svega, kao unosan biznis i zabavu ali, kroz komunikaciju sa raznim svetom, brojem lajkova i pohvala na mrežama, Đurđa nekako uspeva da se izbori sa usamljenošću i menopauzom. Život bez dece, partnera i iskrenih prijatelja pojačava njenu bliskost sa već starom, načetom majkom koja ne prestaje Đurđu da tretira kao devojčicu u pubertetu, što pravi dodatni pakao u Đurđinoj, inače pokolebanoj, svesti o sebi. Depresivnu stvarnost svakodnevno zamenjuje romantizovano digitalno postojanje ove novonastale astro-zvezde. Đurđini klijenti obožavaju Đurđu i to je drži u dobrom raspoloženju sve dok je ispred nje neka sprava. Kada se ugase ekrani, gasi se i njen život - navedeno je u opisu.

20. novembra svoju monodramu Šta me opet snađe izvešće Anđelka Prpić, a cena karte je 1.300 dinara.

Tri dana kasnije nastupa Boris Režak. Ulaznice koštaju po 1.900, 2.300 i 2.600 dinara, dok 25. i 26. novembra nastupaju Rundek i ekipa. Cena karte je 2.000 za balkon i 2.200 za parter.

Mjuzikl Vesele devojke biće odigran 29. novembra, a cena karte je 1.200 dinara za balkon i 1.500 za parter.

Koncert Ring ABBA Tribute-a u pratnji Orkestra Impresija zakazan je za 7. decembar i ulaznica košta 1.300 za balkon, a 1.500 dinara za parter.

Autorski komad Branka Đurića Đure Đurologija biće odigran dan kasnije. Ulaznica košta 1.200 dinara.

Kabare Za dobra stara vremena Tanje Bošković i Radeta Marjanovića zakazan je za 22. decembar. Cena karte iznosi 1.300 dinara.

Za kraj godine, 27. decembar, zakazan je novogodišnji koncert Naše veče Ivana Bosiljčića. Ulaznica košta 1.900 dinara za balkon, 2.300 za parter 2 i 2.600 za parter 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Južne vesti juče objavile članak a od jutros je počelo sa čišćenjem i sređivanjem ispred stanice kod lokomotive. Posao završili za tri sata, eto koliko je bilo potrebno da se bar nešto dovede u red

Vremeplov Čitalac

Tekst: Glavna železnička stanica u Nišu - nekada puna života, sada pusta i zaboravljena

Pronađite nas na: