Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:03, 25. 8. 2024.

| Zabava

Specijalna gošća "Čupinog memorijala" - Duda Buržujka

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Julija Petković
Poznato još jedan izvođač; foto: Facebook profil Julija Petković

U okviru 19. tradicionalnog "Čupinog memorijala" koji će biti održan u ponedeljak, 26. avgusta u dvorištu Univerziteta, popularnoj Banovini, kao specijalni gost nastupiće i glumica iz Niša Julija Petković, koja će predstaviti svoj kantautorski alterego Dudu Buržujku.

Na Čupinom memorijalu Julija će predstaviti svoje autorske tekstove i muziku, koji su povezani sa glumom, jer njeni nastupi često se mogu okarakterisati kao preformansi.

Inače, “Čupin memorijal” će ove godine biti održan 19. put, a kao i prethodnih godina slogan će biti “Najvažnije je biti zdrav”, te će Memorijal biti humanitarnog karaktera, a sav prikupljen novac biće prosleđen za lečenje malog Nišlije Dimitrija Todorovića.

Ulaz se neće naplaćivati, ali će biti postavljena humanitarna kutija na ulazu za sakupljanje priloga za pomoć Dimitriju.

Organizatori “Čupinog memorijala” su prethodno najavili da će Nišlije imati priliku da čuju bendove Hound Dogs, 557, Mulj, i Iron made in NI, trbijtu bend Iron Maiden.a.

A prvobitno je događaj pomeren za kraj avgusta, zbog radova na kotlarnici u Univerzitetu, zbog kojih su otkazavni svi događaji zakazani prethodnih meseci.

Zoran Radosavljević Čupa je bio i dugogodišnji basista grupe Galija, poznat kao dobar muzičar i veliki humanista. Preminuo je 2004. godine, a od 2005. godine se organizuju memorijalni koncerti u njegovu čast.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • građanin

    12:35 // 27. 8. 2024.

    Zoran nije zaslužio ovako loše bendove na memorijalu !

  • Dragoljub J.

    20:55 // 25. 8. 2024.

    Još samo politički da se opismeni i biće top.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: