Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Zabava

rok koncert

"Obojeni program" i Nikola Vranjković stižu u Niš

Dva velika rok koncerta očekuje Nišlije u samo dva naredna vikenda. Prvo će u subotu, 18. maja od 21 sat u Oxygen Event klubu nastupiti novosadski bend Obojeni program, dok će nedelju dana kasnije, 25. maja, na istom mestu i u isto vreme na bini biti Nikola Vranjković sa svojim bendom.

detaljnije
Stellar mode ploče (6)

Novi album niškog di-džeja donosi ambijentalnu elektroniku koja je više za kuću, a ne klubove

Nakon serije događaja elektronske muzike koje je organizovao poslednjih 10 godina, od Bekstva u prirodu do Nisomnije, niški producent i di-džej Vladan Cvetković Kalson pre 4 godine osnovao je izdavačku kuću Stellar Mode. Sinoć je u Vinil kafeu promovisao svoje treće izdanje, ambijentalne elektronike. Za svoju muziku kaže da nije komercijalna, ali i to da u Nišu trenutno manja zainteresovanost publike za ovaj žanr.

(3) detaljnije
festival fantastike

"ZmajKON 2024": Niš naredne nedelje grad fantastike

Trodnevni Festival fantastike i ove godine biće održan u Niškom kulturnom centru, od 16. do 19. maja. Posetioce očekuju izložbe o mitskim bićima, masterklas o stripu, nastup Galeta iz grupe "Kerber", druženje sa piscima, radionica o slovenskoj mitologiji, filmovi i “Podrum društvenih igara”. Ulaz je besplatan.

detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: