Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ažurirano 20. 5. 2019. @ 03:00

Stranka slobode i pravde |Niš

Oliver Paunović

Oliver Paunović
Oliver Paunović, arhivska fotografija

Vlasnik je PR i marketinške agencije "City marketing centar" i član Glavnog odbora Stranke slobode i pravda.

Dugogodišnji je funkcioner Demokratske stranke u Nišu, gde je obavljao funkcije člana Okružnog odbora, potpredsednika Gradskog odbora i predsednika Opštinskog odbora Palilula.

Upravo sa pozicije u Paliluli je juna 2014. godine podneo ostavku, obrazlažući to neslaganjem sa pojedinim kadrovskim rešenjima u partiji.

Bio je jedan od glavnih aktera u incidentu sa obeležavanja godišnjice ubistva Zorana Đinđića, 2011. godine. Događaj je tada privukao ogromnu pažnju i podsmehe, jer su članovi omladine DS pravili lapsuse dok su recitovali citate ubijenog premijera Srbije, dok se jedna devojka sa visokim štiklama okliznula i pala. Direktna posledica tog događaja bilo je i hitno raspuštanje Opštinskog odbora Palilula.

U intervjuu za Jugmediju marta 2015. godine pod nazivom "Od čistača do marketinško-medijskog maga", opisao je veći deo svoje radne karijere.

Osnivač je niškog Sajma automobila i većeg broja informativnih portala (Niške vesti, City of Niš, Merošinske vesti, Stari Niš, Srbija vesti).

Aprila 2019. godine, na osnivačkoj skupštini Stranke slobode i pravde, kada je za njenog predsednika izabran Dragan Đilas, Oliver Paunović je izabran za člana Glavnog odbora.

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: