Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 11. 6. 2024.

(Naša) igra diktatora

Ako ste mislili da naslov automatski insinuira nešto i da nekome „lepi” etiketu, grešite. Sami ćete na kraju zaključiti. Prvo da vidimo šta je to igra diktatora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • S.h

    18:27 // 11. 6. 2024.

    Bravo za tekst !!! Sve ste rekli jer kako god se ovo završilo u Nišu je sve JASNO a svi marifetluci BIVŠE VLASTI samo još više učvršćuju volju Nišlija i najavljuje potonuće ovog režima.

  • Zlobnik II

    18:29 // 11. 6. 2024.

    G-osn profesore , "Igrač 2" će uvek da uzme 10€ i da se klanja i da ljubi skute "Igraču 1" ... barem je tako bilo unazad 30-ak godina. I "Igrač 1" uvek igra na tu kartu a "Igrač 2" čeka da mu se udeli milostinja i on tek tada ima osećaj "slobode" , nesputanosti i "beskrajne" sreće dok traje "igra"...jer on je,zaBogá - ispoštovan , maximalno !
    Možda , "malo" karikiram ali stvarnost je surova!

  • Milos

    08:30 // 12. 6. 2024.

    ijaooo, kako vickasta i duhovita prica. I? Ribnikar, kradja, nasilje, trovanje, zagadjenje, a mi citamo produhovljene tekstove. Vazno da smo duhoviti narod. Wow, ne znam samo sta cemo sa tim, ali verovatno treba ceo svet da se divi nama kako se nosimo sa svim ovim. E bas treba da nam zavide, recimo nemci, svajcarci... Oni ne umeju ovakve tekstove da pisu, svaka cast

  • Beogradjanin

    00:25 // 16. 7. 2024.

    Bravo za tekst i cestitka gradjanima Medijane - prve slobodne opštine u Srbiji !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: